Subotica: Dvojica stranih državljana napala devojku kod Autobuske stanice 1Glavna Autobuska stanica u Subotici, foto: Zvaničan sajt JP "Subotica-trans"

Juče u popodnevnim časovima dva muškarca napala su osamnaestogodišnju devojku kod glavne Autobuske stanice na Senćanskom putu i tom prilikom joj naneli lake telesne povrede.

Subotička policija je brzom reakcijom uhapsila M. A. (1987), državljanina Tunisa, neposredno nakon što je, kako se sumnja, lakše povredio osamnaestogodišnju Subotičanku.

“On i još jedan muškarac za kojim policija intenzivno traga se sumnjiče da su nedaleko od centra grada presreli devojku i počeli da je vuku, ali ona je uspela da se otrgne i prijavi pozorniku koji je bio u blizini”, saopšteno je iz Policijske uprave u Subotici.

Povređena devojka je prevezena u bolnicu, gde su joj konstatovane lake telesne povrede, dok je policija ubrzo uhvatila osumnjičenog.

M. A. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Ovim povodom jutros se oglasio i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić koji je izrazio zabrinutost zbog jučerašnjeg napada na mladu sugrađanku kod Autobuske stanice.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari