Subotica: Odvoženje kabastog otpada iz tri naselja, sledeće nedelje postavljanje kontejnera 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

U okviru jesenje akcije odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava, JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica će sledeće nedelje postaviti kontejnere za sakupljanje otpada u Ljutovu, Starom i Novom Žedniku.

U Ljutovu će kontejneri biti postavljeni u ponedeljak kod odbojkaškog igrališta, kod voćnjaka (posle ćuprije leva strana, ispod topola) i kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

U utorak i sredu kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Starom Žedniku, na uglu Beogradskog puta i Rade Končara, Beogradslog puta i Zmaj Jovine, Čantavirskog puta i Zmaj Jovine, Vladimira Nazora i Ivana Milutinovića i na uglu Vladimira Nazora i Vase Pelagića.

U Novom Žedniku kontejneri će biti postavljeni u četvrtak i petak na uglu ulica Filipa Kljajića i Matka Vukovića, Ilije Lubarde i Nikole Tesle, na početku Maršala Tita kod rampe (plac Preporod), na početku Antala Kiša, u Radoja Vujoševića ispred magacina mlekare i na kraju Bačvanske ulice.

Jesenjom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno ukupno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 8. decembra.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari