Subotička policija: Otkrivene dve laboratorije za proizvodnju marihuane i pronađena municija 1Foto: Policijska uprava Subotica

Subotička policija je, u odvojenim akcijama, otkrila dve improvizovane laboratorije za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima i uhapsila Z. S. (33) i N. R. (31) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u pretresu kuće Z. S. pronašla 25 stabljika kanabisa, oko 100 grama sasušene marihuane, kao i opremu za uzgoj, a u kući N. R. oko 40 grama marihuane, stabljiku ove biljke težine oko 500 grama, kao i opremu za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima.

Kod N. R. je pronađena i municija, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Subotička policija: Otkrivene dve laboratorije za proizvodnju marihuane i pronađena municija 2
Foto: Policijska uprava Subotica

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari