Ilir Bitići: Đorđević je kriv za ubistvo moje braće

Kampanja protiv prevremenog oslobađanja bivšeg načelnika Resora javne bezbednosti

Ostavite komentar


  1. Poštovani Iljir, da vaša braća nisu došla iz Amerike da ubijaju srpske vojnike i policajce, bili bi i dalje živi. A što se tiče zločinaca koji se tretiraju kao heroji, daleko je to rasprostranjenija pojava na Kosovu. A nisam čuo da vam je muka i od toga. Nije lako izgubiti braću, ne kažem da nije bio ratni zločin, ali zločin je bio i sam rat. A njega su započeli vaši „heroji“. I što se mene tiče, dobili su šta su zaslužili. Nije po zakonu, ali je po pravdi.

    1. Ne treba usporedjivati Kosovo sa Srbijom koja je napala i ojadila nekadasnju pokrajinu ex-Yu. I ne samo da je ojadila Kosovo, nego je slicno uradila i sa Bosnom i Hrvatskom.Crna Gora je imala srece te se iscupala na vreme iz tog ludila.

      1. Kosovo je bilo pokrajina.u Srbiji!A ovonje svakako ratni zlocin

  2. Ako je dokazano da je Djordjević koji je osudjen na 18 godina kriv za masovna ubistva i medju njima i američki gradjani braća Bitići,ne sme po medjunarodnom zakonu da bude ranije oslobodjen.Da zavrzlama bude veća,taj čovek,je visoki funkcioner SNS.Naravno,da ima državnu zaštitu.

  3. Pitam se kako bi se u Americi ili u EU poneli prema krijumčarima ljudi i najverovatnije borcima koji narušavaju granice i bezbednost državljana. Npr šverc Meksikanaca, uz napade na US patrole…

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.