Kolaps pravde i progona ratnih zločinaca u regionu

* Presude Haškog tribunala pojedini političari koriste samo za dalje podjele u regionu, jer presude Tribunala su već odavno "osuđene" kao neprijatelji velikodržavnih projekcija i onih koji štite zločine i zločince
Dženana Karup Druško, direktorka udruženja Tranzicijska pravda, odgovornost i sjećanje, novinarka i urednica portala Avangarda, za Danas

Ostavite komentar


  1. Strasnoi je interesantno da je u Bosni pobijeno 37000 Srba a u ovim zapadu naklonjenim novinama nema ni reci o tome,nema ni jedne presude o agresiji Srbije a svaki tekst govori o tome?E sada da li Vi mislite da su svi u Srbiji ludi pa.ne vide da radite na izvrtanju cinjenica i presuda.Dokle "nezavisni".

  2. Da li neko video da u banana drzavi postoji pravni sistem? Da li je neko video diktaturu u kojoj funkcionise nezavisno pravosudje?

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.