Navršava se 21 godina od početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije

Ostavite komentar


  1. A, tek ova patetika “suocavanje”. Pazi, prekraja istoriju, pise lazi protiv svoje zemlje i svog naroda i kaze “suocavanje”. Bas su vam Ameri lepo novinare obucili. U okupiranoj Srbiji izdajnici cvetaju, nema zime sto vam ne ide prodaja. US ce da nadoknadi, samo da pisete protiv Srbije!!!

  2. Nije napad ni bombardovanje vec agresija. Od istih onih koji su razorili celu SFRJ najlepsu zemlju na svetu.

    1. Branko, ko je razorio zemlju? Srbija nije imala nista s tim, ako vas dobro razumem, a?

  3. Zadnji cin kulminacije jedne zajednicke YU tragedije. Ali, ko nije svestan, da vam je to, sto vam se izdesavalo, sve spremila vasa vlast, i niko, absolutno niko drugi, taj neka cuti i spava i dalje. I mumlja o izdajnicima, NAto placenicima itd itd.

    1. Bolje ti cuti, kad vec nisi nista procitao. Raspad Jugoslavije spreman jos u vreme Regana. U US Amerikanac objavio knjigu “Ubiti naciju- Napad na Jugoslaviju”.

      1. Da, da, Amerikanac te je naterao, da pokrenes tenkove i da pravis rusvajt po YU. Da nisi to uradio, vec 92e bi vas bombrdovali, jer ne slusate, a? Da te nije Amerikanac naterao i na to, da ne kupis smece oko sebe, i da ga cak bacas gde god padne? Je li ti vidis na sta ti zemlja lici? A ti nju kao volis, cak??

      1. @pacenik: opet nov nick? Bilo je i vreme. Svi znamo, da je za dialog potrebna argumentacija, a tebi, posto je nemas, ne pada na pamet nista drugo,nego da predjes na licni nivo. To prica sve o tebi. Meni je samo drago, da te pogodila istina, a vidim da bas jeste! Jer pametnog istina oslobadja, a glupog boli. Prijatno i tebi!

  4. Ushas. Agresija ii sada traje. Vastashe promenili zemljin magnetni pol i uzrokovali klimatske promene. Sada shire virus u nameri da potamane Srbe.

  5. NATO dželati čitavih 78 dana 1999. godine su rušili Srbiju i zločinački ubijali njeno nevino stanovništvo, kako bi joj oteli 15% teritorije. Tu ništa ne bi bilo neobično da je vođa sve to zaboravio, a bio je ministar u Vladi, i uzeo za savetnika proverenog zločinca Tonija Blera, poklonio narodne pare u kampanji Hilari Klinton, gaji bratske odnose sa Šrederom. Gledajte čudo, a sada kuka na učinjenih zlodela prijatelja i zločinaca nad njegovom zemljom i njegovom narodu od koji Srbija još uvek ne može da se oporavi, jadna, gladna i bedna na vrhu Evrope po toj osnovi.

    1. Gle cuda, vi nikome nista ne uradiste, nikakve nevine stanovnike drugih zemalja dirali, a oni nasli vas da ispastate za grehove drugih. Stvarno su zlocinacka banda ti NATO dzelati!

      1. Redakcijo, zašto je problem objaviti da je rat počela Slovenija streljanjem golobradih jugoslovenskih vojnika, dok ovaj provokator može da piše bilo šta ?!

        1. @Veletovo: zato sto ova redakcija zna malo bolje od onoga, sto si ti slusao na RTSu tog juna 91e, pa zapamtio kao neku dogmu, drzeci se za nju ko pijanac plota. Golobrade vojnike od 19 godina su iz BG slali da stite YU granice. A znali su, sta ce se desiti ako to urade. Nije ni prvi put, da BG gospoda salje vojnike negde, dok su njihovadeca i oni na sigurnom.

      2. @Slovenac

        A ko si ti da ovde bilo koga prozivas? Sta si umislio sta si? Gledaj svoja posla i svoju drzavu, tamo izigravaj moralnu gromadu.

        1. @pacijenti: ne prozivam ja nikoga, samo pisem kako jeste. Ako si se nasao u napisanom, tvoj, ne moj problem. Da imas pameti, istina bi te oslobodila, ovako te pogadja. A gde cu, biram sam, hvala na savetu, pa ci i ovde, ako mi se hoce. Inace, jedna od osnovnih karakteristika dialoga je ta, da se sastoji iz argumentacije toga sto napises. Ne spustanja na licni nivo. To se desi, kad neko, kao ti naprimer, nema argumentacije da protuvreci napisanom sa strane nekog drugog, pa se spusti na taj pomenuti licni nivo.

  6. Bravo za Danas, pet objavljenih komentara „Slovenca“. Nemojte se cuditi zasto imate mali tiraz.

  7. Pamflet koji su sastavili Snezana Congradin i Sonja Biserko, glavni komentator „Slovenac“…

    1. Srozali ste se vi sa svojim delima, i konsantnim negiranjem istih. Nije redakcija tu nista kriva. Krivi svakog osim sebe do kraja zivota, niko ti ne brani. I zivi u svinjariji oko sebe, dok ti verovatno opet taj NATO ne da, da bar oko sebe malo pocistis.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.