Preimenujte Knez Mihailovu u Ulicu Radovana Karadžića

Senad Pećanin, advokat BiH i osnivač magazina "Dani", za Danas pred sutrašnju drugostepenu presudu bivšem predsedniku RS

Ostavite komentar


  1. Verovatno si ga poznavao i kad je osudjen za proneveru?Pa se zaratilo i onse izvukao.

    1. Ko, Alija ili Radovan? Obojica su trebala da zaglave u zatvor zbog sličnih stvari. I tada i kasnije.

      1. Niste dobro informisani.Alija je bio za to vreme islamsi ekstremista, a Rašo i Momo su krali cement i ležali po 2 godine.

  2. Preimenujte Baščaršiju u ulicu Nasera Orića, Atifa Dudakovića, Ejupa Ganića itd.

    1. Knez Mihajlo je puno ucinio za modernizaciju Srbije.A ulicu karadzicu neka daju u Republici Srpskoj.

    2. Za razliku od Karadzica , svi ovi navedeni su oslobodjeni …Sutra stavljamo tacku i na radovanov slucaj…komentar vam je nepromisljen , plitak i zloban

      1. Zar Vi oslobadjanje „svih navedenih“ odnosno, Nasera Orića, Atifa Dudakovića i Ejupa Ganića doživljavate kao „slobodu“?! Pa zar to nije tragika, koju su plaćenici zapošljeni u ovom sudsko-pravnom čudovištu u Hagu, planski posejali medju narodima u Bosni i Hercegovini? Te „slobode“ muslimanskih zločinaca su opasnije od bilo kakve presude gospodine, samo što Vi u svojoj gluposti i fanatičnoj mržnji prema Srbima to niste sposobni da shvatite. Sud vam je, stajući na Vašu stranu, zabio nož u ledja i izolovao vas, poput one „mrtvaje“ koju opisuje Meša Selimović. Vi ste postali zatvorena i samozarobljena grupacija, koja ne zna šta će sa sobom?! Zar Vama nije tužni, zar se ne osećate jadno i bedno, pri pomisli, da je bilo ko na ovom svetu, mogao da oslobodi zločince tipa Nasera Orića i drugih, samo zato što pripadaju vašem čoporu? Ovakvim stavom Vi, kao i većina muslimana u BiH, jasno pokazujete da se radujete što su oni koji su ubijali Srbe na slobodi, kao i da je zločin nad Srbima nešto sasvim „prirodno“ za većinu muslimana. Gorko ćete se razočarati. Nikakva tačka se neće staviti ni sutra a ni prekosutra. Ako su za vas Naser Orić, Atif Dudaković, Ejup Ganić, kao i svi oni, maje ili više poznati zločinci, heroji, šta očekujete, kako će Srbi doživljavati Karadžića i ostale haške optuženike? Gospodine, nismo glupi, nijedan papir ne može da opere lica muslimanskih zločinaca. Oslobadjanjem zločinaca na jednoj strani, ovaj sud je oslobodio i one na drugoj strani. Papir trpi sve, zar ne? Najbolji dokaz za to su haške presude.

  3. Kao Beogradjanin, moj najkraći odgovor na predlog preimenovanja Knez Mihajlove je: Ne, hvala!

  4. Ako ga tako dobro poznaje, čudi me da ne zna da je kćerka Sonja, a da je Ljiljana supruga.
    Pećanine sećate li se kada su vaši Dani uoči rata u BiH objavili karikaturu Ive Andrića, kako ga nabijaju na olovku?
    Istina je da se trg u centru Sarajeva zove po Aliji Izetbegoviću, a to na Palama je Dodik imenovao zbog rejtinga i mislim da bi on to najrađe nazvao po sebi.

  5. S ozirom, na pseudonim,kojim se,,hrabro,,borio,,za,,,pravo i ,,pravdu,upravo u bbeogradu, moglo bi da se preuzme njegovo,srBsko,,ime,,dr,Dabić.da bi ljudi iz prestonice SRBIJE,koji se nisu ni rodili dok smo BILI TAOCI,OVAKVOG,,SPASITELJA,,TEK,,15,tek godina,, TAČNO ZNALI O KOM SE,,JUNAKU,,RADI ..ZNA LI IKO dali se Ikada pokajao,za sva svoja ,,dela.,,i ko,mu je,sve,,tako,olako,,smestio,,. a On,,psihijiatar i,,poeta,..Ulicu i,Aveniju,,za,,zasluge,, može,,slučajno,.da dobije u rodnom,mu kraju,ili braca Dodikovoj latifundiji.

  6. Bosanci ostavite nas na miru.Ostarili smo uz ratove zbog vas , eno vam vasa RS pa tamo radite sta hocete.Ostavite Srbiju i Srbe rodjene u Srbiji na miru i pestanite da nas koristite i pljackate.Stanove ste dobili,zaposlenje takodje,ostavite bar nasu istoriju i velikane na miru.

  7. Da li je ovaj čovek ozbiljan ili se otvoreno sprda i zajebava sa nama u Srbiji?

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.