Tomor Morina u Đakovici dočekan kao heroj

Nakon što ga Severna Makedinija nije izručila Srbiji po poternici zbog ratnih zločina

Ostavite komentar


  1. Славе злочинца, ништа чудно јер су направили „државу“ на злочинима. Оно што јесте жалосно је да им западни покровитељи све гледају кроз прсте само ако су жртве Срби. Јесу ли то оне „европске вредности“ које продају Србији деценијама?

    1. Да му београдски магарци нису направили бесплатну рекламу, не би било ни дочека. Иначе, европска је вредност да се потернице подижу уз добру доказну документацију, Бобо, а не пропаганде ради…

      1. A Vi, Muljivoje Radakoviqi, ste upoznati i dobro poznajete predmet po kome je objavljena poternica za ovim zlikovcem? Verovatno ste „studirali“ materijale i došli do zaključka, da je predmet „šupalj“, odnosno, da ne poseduje dovoljno dokaznih materijala?! Mislim da ste za razliku od „beogradskih magaraca“ Vi jedna srbofobna i autošovinistička arnautska mazga, koja ovde, radi „ubedljivosti“, piše ćirilicom i predstavlja se pod srpskim pseudovinom.

        1. Познати су ми претходни, назови Кнежевићу.

    2. Bobane, na Kosovo je tokom rata ubijeno 13 800 Albanaca i 3000 i nesto srba, od njih preko 70% civilno stanovnistvo, vecina masakrirani od strane srba okupatora. To su zvanicne cifre kohe podatke ina i UNHCR, UNO, OSCE i sve najuticajne svetskd organizacije. Znam da je bilo i srpskih zrtva, pa i nekoliko civila. Razlika je u tome da cinilac zlocina je bila vasa drzava Srbija, svedok je bio ceo svet. Dok kod albanaca je bila pobuna protiv okupatora, prema tome i kad bi bilo pojedinih zlocina, treba odgovoriti ti pojedinci. Kako vi pricate, ispadne da su zrtve bili srbi, koji su napali Kosovo. A stba js bili ispod 1000 ubijenih civila, i to vecina od NATO.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.