Zašto Srbija podržava relativizatore zločina počinjenih u njeno ime?

Grupa od 21 intelektualca iz BiH uputila otvoreno pismo povodom negiranja zločina počinjenog na tuzlanskoj Kapiji 1995. godine

Ostavite komentar


    1. Eh Milorade kako reče Njegoš „kome zakon leži u topuzi tragovi mu smrde nečovestvom“! Bavite se spinovanjem i relativizovanjem. Kako izgleda država kad je u kojoj sve „relativizovano“ i kad se vlada „golom silom“? Baš kao Srbija dno: dno-dna. Šta vi mislite ako se to relativizovanje nastavi još deceniju našta će ličiti Srbija? Kolubija i Venecuela će biti „male mace“…. svi ćemo (pa i vi) biti kolateralna šteta nekih „otkačenih“ zobija. Ne može društvo da počiva na „kosturima“ (koji svaki dan ispadaju iz ormana).

      1. Pustite vi vašu praznu retoriku. Recite mi zašto niko od država u okruženju nije uradio „posipanje pepelom“ nego samo mi Srbi moramo to da radimo.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.