Survivor uskoro opet na TV Nova 1Foto: Promo

Nakon uspešne prošle sezone, koja je obarala rekorde gledanosti pozicionirajući televiziju Nova na mesto najgledanije u svom slotu, zabavno-takmičarski show Survivor uskoro se vraća na male ekrane.

Ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i takmičenja prepunog sportskih elemenata ovog proleća će na televiziji Nova uživati u novoj sezoni koja garantuje veliko uzbuđenje.

Prošlog proleća brojni gledaoci su svakodnevno pratili pustolovine odvažnih kandidata, a upravo su takmičarski karakter showa, neizvesne adrenalinske igre, timski duh i zajedništvo među članovima timova mnoge od njih podstakli na prijavljivanje za učešće u novoj sezoni.

Uprkos velikom broju prijavljenih kandidata, samo najistaknutiji su dobili priliku da uplove u nezaboravnu avanturu života, a njihov identitet će se saznati uskoro.

Jedan od najuspešnijih svetskih televizijskih formata u novoj sezoni će na izolovanoj lokaciji, u Dominikanskoj Republici, okupiti avanturiste, ljubitelje zahtevnih izazova, rekreativce i vrhunske sportiste koji su na brojnim testiranjima kojima su bili podvrgnuti pokazali natprosečnu brzinu, spretnost, kondiciju, ali i snagu uma koja je neizostavan faktor za uspeh u takmičenju.

Dok se s nestrpljenjem čeka ko će ove sezone ući u jednu od najzahtevnijih emisija, ostaje sigurno da su novi kandidati spremni da lestvicu podignu još više.

Survivor je show prepun iznenađenja i preokreta, a njegova popularnost kontinuirano raste širom sveta, o čemu svedoče brojne osvojene nagrade, poput prestižnog Emmyja.

Od svoje prve godine emitovanja 1997. do danas, Survivor, koji je u vlasništvu medijske kompanije Banijay, broji preko 50 verzija u različitim zemljama, što ga čini jednim od najvećih televizijskih fenomena u poslednjih 25 godina.

Kvalitetna produkcija nesumnjivo će i ove godine gledaoce prikovati za male ekrane, a uz uzbudljiv koncept, dinamične igre i poligone, kao i upečatljive i dirljive životne priče kandidata, dobre zabave neće nedostajati.

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari