Sve informacije o vakcinaciji i vakcinama u Srbiji na novom sajtu Vlade

Ostavite komentar


  1. Prijava za vakcinaciju je omogućena isključivo osobama koje imaju mobilni telefon. Smatram da građanin nije obavezam da ima mobilni telefon i da terba obezbediti svim građanima da seprijave za vakcinaciju pod istim uslovima

  2. Kada ce poceti da vakcinisu Ruskom vakcinom ? Dve nedelje ima kako sam se prijavio.

    1. Kada će biti vakcinacija Sputnjik vakcinom? Prijavila sam se 08.marta.

  3. Da li je vakcinacija na sajmu za sve gradjane,ili samo gradjanr Beograda,i da li jos ima vakcina.

  4. Prijavio sam se i 7 dan dobio da idem ali sam odloži zbog terapije inekcije, ledja. Posle toga se ponovo prijavim 29.03 i do danas ništa, vakcinu nisam birao i sad razmišljam da idem ako dobijem za dan dva ako ne odustajem.

  5. VITKOVIĆ DUSAN, NOVAKOVIĆ MIRO, TESANOVIĆ IVANKA, TESANOVIĆ GORAN- ISTOČNO SARAJEVO kaže:

    prijavili smo se putem portala e uprave za vakcinaciju u DZ Čajetinu ili DZ Uzice, prije 10 dana,za vakcinu rusku ili kinesku, molim ako moze da na ubrzate za ovu gore navedenu grupu.
    HVALA

  6. Molim vas za odgovor konacno,sta sa nama koji smo primili prvu dozu ruske valcine,a onda za revakcinu je nije bilo,prislo je vise od 2 meseca? Ne zelim da kombinujem vakcine i je li sad beskorisna ta prva doza koju sam primila?

  7. Kada mogu da ocekujem vakcinu koja se proizvodi kod nas u Batutu Sputnjik V prijavila sam se jos u junu .Molim vas za odgovor.Veliki pozdrav

  8. Zasto ima tako malo unformacija o proizvodnji vakcine za covid u Torlaku?

  9. Kako mogu dobiti trecu dozu vakcine Fajzer obzirom da sam prve dve dobila u Americi a sada sam sa stalnim boravkom u Srbiji. Posedujem potvrdu o primljenim (2) doze. Hvala

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.