Sve spremno za početak 17. Moto skupa u Šapcu: Akcenat na bezbednosti i dobroj svirci 1MK "Čivija" Foto: Privatna arhiva /Danas

Moto skup u Šapcu biće održan na Šabačkom hipdromu 3. i 4. juna, u organizaciji Moto kluba „Čivija“.

Prvo veče, u petak 3. juna od 20 časova nastupiće grupa „Predigra“, a od 22 časa, koncert će održati pevač Isak Šabanović.

U subotu, 4. juna od 20 časova, na programu je grupa „Supermensi“, a od 22 časa nastupiće Tanja Jovićević.

Sve spremno za početak 17. Moto skupa u Šapcu: Akcenat na bezbednosti i dobroj svirci 2Glavna atrakcija i ove godine je tradicionalni defile motociklista, koji startuje od 18 časova sa Šabačkog hipodroma, kada će veliki broj dvotočkaša iz Srbije i inostranstva, proći šabačkim ulicama, koje će obezbeđivati pripadnici Saobraćajne policije.

Direktor Moto kluba „Čivija“, Dragan Antonić rekao je za Danas da je i ove godine akcenat na bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

„U toku oba dana, Savet za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju grada Šapca, sprovodiće preventivnu akciju, u okviru koje će se deliti flajeri i ukazivati na važnost sigurne vožnje. Apelujemo na sve učesnike da poštuju pravila i saobraćajne propise, kao i da pod dejstvom alkohola ne sedaju na motocikle“, istako je Antonić.

Organizatori najavljuju dolazak motociklista iz cele Srbije, ali i iz Austrije, Bugarske i svih zemalja bivših jugoslovenkih republika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari