Svećlja: Incident u Severnoj Mitrovici, osumnjičeni deo paralelnih kriminalnih struktura Srbije 1Foto: printscreen / N1

U popodnevnim časovima danas došlo je do incidenta, odnosno ranjavanja, najverovatnije nožem, u Studentskom domu u severnom delu Kosovske Mitrovice. Večeras se oglasio i kosovski ministar Dželjalj Svećlja saopštivši da su u incidentu povređene dve osobe, od kojih se jedna nalazi na lečenju.

„Upravo sam obavešten iz Kosovske policije da se u Severnoj Mitrovici dogodio incident u kome su povređena dva državljana srpske nacionalnosti, a jedan je na lečenju“, saopštio je Svećlja.

On je ujedno kazao i da policija već sumnja ko je počinilac, da je osumnjičeni takođe Srbin, te da je „deo paralelnih kriminalnih struktura Srbije“.

„Nadležne policijske jedinice već sumnjaju na počinioca ovog dela koji je takođe srpske nacionalnosti, deo paralelnih kriminalnih struktura Srbije“, zaključio je Svećlja.

Kosovska policija regiona Sever danas je za KoSSev potvrdila da je u Studentskom domu u severnom delu Kosovske Mitrovice danas došlo do incidenta.

Do ove informacije i KoSSev portal došao je nezvanično, na osnovu najmanje dva izvora – iz studentskog doma, kao i pacijenata u KBC koji su se zatekli kada je izvršen prijem povređenih.

Ipak, u mitrovačkom KBC-u nismo uspeli da navode i potvrdimo.

Direktor KBC-a Zlatan Elek, nam je u dva telefonska razgovora naglasio da se on ne nalazi u gradu i da nema nikakve informacije.

Izvor: KoSSev

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari