Svetska organizacija za prirodu: Brnabić je neinformisana

Ostavite komentar


  1. Brnabic je informisana samo o onome sta kaze Vucic.

    Cije drzavljanstvo ona ima pored srpskog.

  2. Ja se ne razumem niti mesam u politiku, jednostavno nista o tome ne znam, ali zato znam o prirodi, jer jedino gde se osecam zivim i nesputanim je kad sam daleko od ljudi. Ovo je strasno, nema nikakve potrebe za daljim unistavanjem vode u Evropi unistavamo svaku nadu buducim generacijama. Toliko su samozivi, pohlepni i beskrupulozni ljudi koje smo izabrali da nas (ceo svet) vode, toliko pogresni, neosnovani, kao da su izgubili svaki kontakt sa prirodom. Voleo bih da mogu da se radujem tudjoj nesreci, koliko je nesrecnika na svetu kao ova zena iz teksta, pa ja bih bio uvek srecan. Zao mi nas je i naseg zooloskog vrta od planete. Ajmo terminatori…

  3. Ne mogu napisati sve što mislim o njenom znanju i njenoj informisanosti, ali činjenica je da ona ne može mnogo, a realno i nema volje da uvažava interes naroda i države, ona sluša onoga ko ju je postavio i radi u interesu njemu bliskih prijatelja.

  4. Ova persona je definitivno neadekvatna za tako ozbiljno mesto..Ali i pomirena da sve njene aktivnosti vodi covek kome to nije predvidjeno ustavom.Pravi primer diktature.Ali jedno je predvidjeno sigurno.Srbija nije ni Turska ni Koreja ni Rusija.Mala zemlja,namucena nacija kojo su dosta i Tito i Milosevic ni Vucic.

  5. Od kada se pojavila u Vladi, njezina priča je nerazumljiva, što zbog diplome marketinga na američkom univerzitetu 487-om u rangu, što zbog toga što je odvojena od stvarnosti i što su njezine misli obogaćene uzrocima jutarnje podbulosti ili nekog drugog imaginarnog stila života.
    Šta je ona uopšte rekla od kada je postala ministar, pa premijer?Ništa.
    Što kažu ljudi:govore usta da ne ostanu pusta.A i što rekne, onda je to ponavljanje rečenica i misli Mao Ce Dunga (pardon:njezinog šefa).Valjda da one koje on nije uspeo da ošamuti, da ona dokusuri.
    Ako se vratimo unazad, ona je i počela tako što nam je prodavala vetar i maglu, što sada čine u duetu, a onda su se oko njih dvoga namnožili prodavci raznih vrsta vetrova.
    Kad su oni u pitanju, njihovi tekući računi i računi braće i ostale bliske rodbine, onda tu magle nema.Tu su konkretne monete u pitanju, jedino mogu da vide imaginaciju ako po povoljnim (crnopetačkim) cenama konzumiraju proizvode iz Jovanjice.
    Kad smo doživeli da joj WWF Adria kaže da ona (premijerka države) ne zna gde se nalazi, onda je situacija alarmantna.
    Kako ćemo završiti sa ovim našim“pametnim“, ni sam Bog ne zna.

    1. Premijerka nije stekla diplomu marketinga u SAD, vec je zavrsila neku visu skolicu za poslovnu administraciju u nekoj Micigenskoj vukojebini. Skolica ima samo neku bednu nizerazrednu akreditaciju za jedan jedini studijski program u trajanju od 3 godine i nije rangirana ni u samom Micigenu.

  6. Svim političarima Srbiji, a naročito naprednjacuma, jedno pitanje: Kakvi ste vi to ljudi? Nije vam bitno ni zdravlje vaše dece, ni vas sanih. Dupe bi prodali za rad vlasti i para. Nema tih para kojim se može kupiti zdravlje, sreća i ljubav.

  7. Njena oblast su vetroparkovi i laganje za koga goj treba. Za pare, razume se i poziciju premijera.

  8. Samo naše robovanje filisterskom duhu omogućava šaci glupaka na vlasti, iz bilo koje partije, da se s narodom sprda kako hoće. Eto, ,,komunisti“ na vlasti dovedoše kao svoju zamenu sve poražene snage u Drugom svetskom ratu. ,,Komunisti“ koji su trebali biti avangarda radničkoj klasi ispuniše politički testamentfačističkih ideologa. Hitler je hteo postati ,,grobar marksizma“ tako je izjavio na suđenju u Minhenu u januaru 1924-te i jasno je kazao da mu to ostaje jedini životni cilj kojeg je revnosno ostvarivao u toku celog rata uništavajući sve što je etiketirano kao ,,komunističko“. Čak i deca koja nikako nisu mogla biti komunisti. (A zamislite ironiju, posle Marksa i Engelsa nije bilo nijednog komuniste.) Svi koji kritikuju vlast ne vide da su kategorije vlast i NAROD antagonističke. Narod može sprečiti vlast ne uništavajući je fizički – ukidanjem poreza. A vlast gubi smisao ako uništi narod jer neće imati koga da pljačk. Ali pomenite vi i najvećem sankilotu ,,ukidanje poreza“, on će vam odgovoriti:,,A od čega će živeti država? On, koga jedržava ostavila bez posla, bez gaća i bez budućnosti- brine o državi. Državu su trebali likvidirati još ,,komunisti“ da su bili komunisti. Ali oni su bili šarlatani. To mogu dokazati,ali neću sad. Pošto su sredstva za proizvodnju deklarativno bila društvena svojina logički je da država nije bila potrebna. Ali Stalin je ,,teorijski“ tvrdio da država umire njenim jašanjem a naša ,,avangarda “ je kultiviranjem ,,socijalističke robne proizvodnje“stvarala toplu leju za državnu administraciju. I nije sprovodilas marksističko ukidanje razlike između proizvodnog i neproizvodnog rada. Po nenaučnom shvatanju država je ,,večita“ kategorija ,pa shodno i porezi.A istorija dokazuje da nije tako. Bez MARKSIZMA sve kritike vlasti i nepravde kojih ona čini su besmislene i njima se ništa ne postiže. Treba, kao preventiva ukinuti poreze, ali onda ukinuti i privatnu svojinu na sredstva za proizvodnju. Ali obe ove mere, po mišljenju kritičara, ne dolaze u obzir. A što ostaje onda! Smenjivanje političara. Pa to i rade gospoda već vekovima – žrtvuju ljude a zadržavaju sistem. Tako kaže Marks. Dragi prijatelji, ne budite marksisti ali budite HRIŠĆANI i proučite Bibliju koja je i protiv vlast i protiv poreza. A ako nećete ni to, onda nemojte zavoditi narod. Pozdrav.L.Gogov.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.