Duško Radosavljević: Svi smo mi Pavle Grbović, samo čekamo svoj red 1Duško Radosavljević, foto: Medija centar

Koliko puta nešto mora de se ponovi, koliko puta moramo da imamo neželjene ishode i posledice, da se kao društvo trgnemo i kažemo – dosta? Da li je glad za vlašću, moći i materijalnim dobrima, toliko narasla kod nosilaca i trabanata ovdašnje vlasti, da se sve njoj mora podrediti – ugnjetavanje ljudi, sadizam, ponižavanje građana, pljačka i fizičko ugrožavanje bezbednosti mirnih i čestitih građana?, komentariše za Danas Duško Radosavljević, predsednik Saveza antifašista Vojvodine, napad članova pokreta Levijatana na predsednika Pokreta slobodnih građana, juče u centru Beograda.

On napominje da smo samo u poslednja tri dana imali rušenje zgrade u kojoj žive ljudi, „bez imalo saosećanja i pitanja gde će sada oni, zatim se registrovala  organizacija koja se zove „Konačno rešenje“, sa sedištem u Jevrejskoj ulici, a sada se napada Pavle Grbović, jedan od najmlađih i najtalentovanijih političara u Srbiji, koji su Srbiji nasušno potrebni da se izvuče iz gliba politike jednog od najekstremnijih režima u njenoj istoriji“.

– Naravno da je sve ovo politika srpskog režima Aleksandra Vučića i njegovih skutonoša, u koje spada i staro-nova tužiteljka Zagorka Dolovac, koja mudro, ali i izdašno podstaknuta, zatvara oči pred svim što se dešava u državi, i postaje glavni saučesnik sve većeg broja kriminalnih dela. Zašto ona i njen, tužilački aparat, ne gone kriminalne radnje neo-fašističkih i sličnih grupa, koje još uvek nisu, ali se dobrano kandiduju da preuzmu mesto raznih vukova – belih, ili drugih boja. Pitanja za dve osobe – Vučića i Dolovac – dokle tako? Nemojte se praviti da ste bili „neobavešteni“ – zaključuje Duško Radosavljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari