Tabloidno zasipanje lažima

Prorežimski mediji nastavljaju sa besprizornim napadima protiv neistomišljenika i kritičara vlasti

Ostavite komentar


  1. Lažu njihovi a lažu i „vaši“. To što je „poštena opozicija“ tek sada odlučića da deo opljačkanih para od 2000-2012 i da kreira svoji alternativnu lažnu stvarnost, samo dovodi do toga da oni koji ne veruju lažima režima ne veruju više ni lažima „poštene opozicije“ . Još niko nije objasnio kako propala vlast koja je ostavila Srbiju u minusu za 6,34 milijarde evra može da postane „poštena opozicija“

    1. A odakle ti znaš da je opljačkala 6,34 milijarde evra? Učestvovao si? Ili si ti a i ova vlast pokrenula istragu o krađama? Lupaš kao što lupa i Vučić za Đilasa. Jesam da se kazne svi, 8d 1990 do danas ali se onda pokrenu masovne istrage, skupi neki dokaz, sudi i osudi ali je na godinu dana nanigice i sporazumom sa sudom nego 10, 20, 30 godina robije. Da se uvede zatvor sa prisilnim radom a godine u odnosu na iznos pabda odrade ( otplate ) sve ukradeno a imovina koja je njihova i rodbine bez istinskog porekla te imovine konfiskuje. Jesam za sve ovo ali ne kao ti „kako moj šef i njegov glavni odbor govori“.

  2. Ničija do zore nije gorela,neće ni njegova.Ne bih bio u njegovoj koži.Narod će progledati kad tad.Mene samo zanima,da li su obavešteni svetski mediji i druge organizacije o trenutno najvećem kršenju ljudskih prava na svetu,cenzuri,reketiranju i zabrani slobodnog javnog izveštavanja,stavljanjem samo svojih medija na državnu frekvenciju.Bez medija,nemate glas.Možete pisati i pričati šta hoćete,niko vas ne čuje..

    1. Radna grupa za bezbednost novinara je samo nastavak komisije za istrazivanje ubistava Novinara,koja je oformljena uglavnom od Policajaca na
      celu sa gosp.Veranom Maticem,koji je izgubio kredabilitet Novinara,tako da je odluka FSC,da napusti ovu novu prevaru vlasti ispravna.

  3. kako je tu u srbiji,mogu samo da zamislim,ali nemacki narod je pretrpan
    politickim lazima diktiranm od strane zapadnog propagandoog sistema
    koji se na snebiva da nam utrpi najgluplje „istine“ uzimajuci na,nemacki,
    narod kao totalno blentavi i nismo u stanju da shvatimo sta nam se desa
    valo i desava od zavrsetka II sv.rata.slicno se desava i u „slobodnoj“ svaj
    carskoj gde nije ni malo bolje,politicki.

  4. Koliko ima na računu na Mauricijusu to kao svi znaju. A koliko košta jedan spomenik u Bgd to ne smemo da saznamo.

    1. Pa to ne zna ni skulptor…
      Ne zna čovek koliko ce mu novca leci na račun a koliko ce mu laznih faktura poslati famtomski of sor-ovi.
      Lepo covek rekao „jos skupljam racune sa troskovima“.
      I svima je taj odgovor bio zadovoljavajuci. Niko da pita kakve veze ima njegovo sakupljanje racuna sa pogodjenom cenom.

  5. Kada u zakonu bude propisano da za laznu vest i klevetu osim novcane kazne dobijaju zabranu rada na 6 meseci recimo, onda ce malo vise razmisljati.
    I treba uvesti anglosaksonski model kumulativnog kaznjavanja. Tri lazne vesti su tri kazne a ne jedna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.