Tadić: Vučićeva vlast projekat tajkuna i kriminalaca

Ostavite komentar


  1. U vreme Tadića podneto je sijaset krivičnih prijava. Epilog podnošenja istih mogao bi se nazvati „afera fioka“ reformisanog pravosuđa. Pa, čega se pametan stidi…

  2. Ma samo nas mandate!
    Sjasi Kurta da uzjase Murta!
    Cela nasa sudbina, sudbia Sribije, unazad 30 tak I vise godina zavisi od toga koliko je vlast povezana sa tajkunima, sa kriminalom! A svi povezani. I svi se bore da se ponovo povezu-da dodju na vlast

  3. Pa da….njegova biografija mora da je cela istinita….Bože, pa ovaj narod ima mozga!!! Nismo ovce.

  4. Tadiću, vreme je da shvatiš da Mišković nije tema. Ti si pokušavao da poentiraš na tome da nisi prijatelj sa Miškovićem, a Vučić ga je uhapsio i montirao mu proces. Pokazao je da je veći opsenar od tebe. Nema razloga da se ti buniš. I ti si pokušavao da vodiš marketing politiku, kao i Vučić, jedina razlika je što je Vučić to doveo do savršenstva, a ti ni to nisi umeo. Obojica ste zlo i želja mi je da odete u istoriju zla, kriminala i korupcije. Sram te bilo što se uopšte oglašavaš, posle svega.

  5. T. Nikolić obećao Miškoviću da ga neće uhapsiti? Pa on je svom kumu i političkom ocu – V. Šešelju zabio nož u leđa dok je ovaj bio nemoćan, tj u zatvoru. On je pogazio zakletvu koju je sa njim dalo još nekoliko radikala, u crkvi, da će čuvati SRS. Ko može da veruje takvom prevrtljivcu?

  6. Za vreme tvoje vlasti, dotakli smo dno, zadužio si zemlju, razbili ste društveni sektor, Davinić kupio od Izraelaca satelit za 45 miliona dolara državnih para, a ovaj sada je tvoj naslednik ista zapadna špijunska igra, iste su vam gazde, pa ga ti sad kao kritikuješ, tajkuni…

  7. Joj Tadiću tebe kad vidim smuči mi se, ti si jedini krivac što nas je ovaj Supermen iz Feketića zajašao.

    1. Одговарати? Ко и коме? Сви досадашњи. Народу? Па он их је и подизао.
      Може доћи само до промене система, који гарантује народу пристојан живот. Главни у том систему су поседници врхунског
      знања из разних друштвено корисних области или експерти.

  8. Molim se Bogu da prosvetli g Tadica i konacno kaze istinu o izmestanju tuzbe za KIM iz Ujedinjenih nacij u EVROPSKU UNIJU!

  9. zlo je pocela 1989-90 te! Jogurt Gazimestan balvani mitingovanje Kosovskih Srba pri kraju raspad jedne krasne drzave cjenjena u celom svetu?! Ko je kriv za svega?! Neka to rasjasni buduca Generacija u obliku istorijske cinjenice a ne na bazi “ rekla kazala“ svaki po svome ?! Gospodja Vesna ! kako moze jedan narod biti siromah na naj plodnoj zemlje u EU! Problem je u motikama koji zuljaju ruke i prilikom upotrebe treba i sagnuti Lakse je vec pre podne sediti u kafanama g-dja Vesna!? prosetajte Bgd-om i NS i pogledajte tih „.siromaka “ uz kaficu i cigarete?! Tu lezi g-dja “ sec u pacu“!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.