Tajne službe aktivne u zarobljavanju društva

Predstavnici civilnog sektora pozivaju EU da više pažnje posvete srpskim obaveštajnim službama

Ostavite komentar


  1. Raspustiti pa ponovo formirati, pod nadzorom mmedjunarodnih .policajaca Za sve nase sunovrete krive su policijske otrgnute sluzbe. Danas su jedino u funkciji, da zastite i da sprece ,svaku vrstu kaznjivosti, zbog zloupotreba,njih i njohovih prethodnika ,koje se vrse u poslednji tridesetak godina.
    Svi nasi nesporazumi i nesrece s svetom i komsijama ,potekle su od podlih i glupih ljudi,koji imaju pistolj, legitimaciju i po potrebi pendrek. Branaeci svoje osvojene pozicije i privilegije, policija je stigla ,na samo dno bescasca i nekaznjivosti.
    Ceo sistem je podredjen njima, koji osim sto jedu, piju, ubijaju, kradu,lazu i redovno obavlajaju fizioloske potrebe,na svojim i tudjim zenama, nepogresivo i redovno ponizvaju ovaj napaceni narod, drugu funkciju i nemaju.
    Bez pomoci sa strane, tesko da cemo se kurtalisati ovog zla.Napose, ostaje pitanje kako bi izgledala politicka, privredna, kulturna i bankarska scena u Srba, da prevejani i sve brojniji hohstapleri,napokon dobiju po prstima.

  2. Posle komentara „Bogdan basaric“-a,nije mi krivo sto niste objavili moj !!! Svaka cast bogdane !!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.