Tamara Vučić tvrdi da je Srbija jedna od najboljih u borbi protiv pandemije (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Malo nam je, njega…
    Uzgred, nemam nista protiv doticne, ali, mislim, da joj nije potrebno eksponiranje, ba ovaj nacin.

  2. Pa da bi se dopala nekima jedini uslov je da krene da prica protiv drzave i vlasti.aSamo da je rekla bar jednu rec protiv Vucica,bilo bi,kako je lepa,pa jos pametna,Tamaru za predsednika…

  3. Prema RZS-u fali nam u 2020 oko 20000 ljudi! Kod nas cifre dnevno obolelih u hiljadama u sus(j)edstvu u stotinama. I dalje se operišu samo hitni slučajevi i poneko koga proglase hitnim, mnogo ljudi pati dok je celo zdravstvo prebačeno na koronu. Što se tiče prirodnih lepota i turizma sve je to lepo, ali trebaju i dobri hoteli, usluga i infrastruktura da bi se to iskoristilo.

  4. Vi prelijepa damo, Bog vas nagradio. Imate ljepotu, znanje, divnu porodicu. Kad gid Vas vidim ptiam se ima li zenstvenije bice na ovoj planeti. Mnogo srece Vama i Vasoj porodici zelim i neka Vas dragi Bob cuva.

  5. Da, bravo Tamara
    Pozdrav
    E da ne zaboravim javljam se iz CH gdje sam preko 30g.
    Tako da znam mnogo vise .

  6. Nije lako danas u Srbiji „nositi“ prezime Vucic a nece biti lako ni „posle“ snositi posledice prezimena VUCIC.

  7. Tamara ne zaboravi sve ovo pada u vodu kad Rio Tinto krene sa rudnicima. Sva naša prirodna bogatstva, reke i vazduh biće prošlost.Neće se oni na Loznici zaustaviti…..

  8. Ne osvrtati se na ove primitivce sto u zivotu nisu pricitali ni jednu knjigu. Pa vidi se po porukama puno neznanja, ljubomore, pakosti. Vi prelijepa damo, a iznad svega obrazovana, divna majka i supruga, zelim Vam mnogo srece i ponosni smo sto predstavljate nasu Srbiju.

  9. Pustite ženu na miru da nešto kaže a Rio Tinto zna se ko je prvi ponudio(Loznicu)a sada se pravi lud.

  10. Vodi se da njoj jedini izvor informacija njen suprug.malo da pojacama izborn.kampanju.

  11. Kol’ko li joj je trebalo vremena da ovo nauči?! Jadna, dali joj diplomu, prepravili biografiju, ubacili u ministarstvo, sad mora da odradjuje sta joj se kaze.

  12. Mislite bivsa supruga. Pa cela Loznica a i sire zna da su se razveli. Ovo obracanje je samo trik I pokusaj da se to prikrije, jer se informacije sire. Svakako je to njihova privatna stvar, ali zasto I kriti od naroda? Pa nije valjda da nas predsednik krije i sto sta jos od naroda?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.