Tanjug u rukama privatnika?

Ostavite komentar


  1. Izem ti medijsku strategiju, cije je ishodiste kao i u prethodnim pad informisanosti gradjana i finansijski gubici u nekadasnjimmedijskim gigantima u evropskim razmerama. Sad kad je poslovna aktivnost u Tanjugu i Politici AD pala na minus ko zna koliko stotinu miliona evra, oni ce preci u privatne ruke.
    Gde je konstatacija i utvrdjena odgovornost ljudi koji su rukovodili u tim sistemima, koje je indirektno ili direktno birala svaka vlast.
    Za proneveru stotine i stotine miliona evra iskljucivo drzavnih para nikoga nije briga.
    Takodje nikoga nije briga ni sto je upropascen medijski brend POLITIKA, star 116 godina, a imovina ove kuce koja je 1992. Godine iznosila MILIJARDU NEMACKIH MARAKA, i koja je trzistu dnevno isporucivala MILION odstanpanih primeraka 18 izdanja, danas je svedena ni na sta, jer je sve izvuceno iz portfelja akcionara i otudjeno u korist bivsih direktora, ministara, premijera i predsednika. Moze se slobodno reci sadasnjih i bivsih vlasti, koji su je iskoristile, a citaoci su je zbog toga sami odbacili.
    U tome je pripomogao i Darko Ribnikar koji je svoje akcije tri cetiri puta prodavao svojoj kuci, izvlaceci ekstra profit kao neki tajkun, iako je njegov deda samo osnovao Politiku, ali novac za stampanje i tada davala Uprava grada Beograda i gospodin Protic. Dakle i onda, kao i danas gradjani su finasirali stampanje Politikinih novina, a vlast je samo upropascaval.a.
    Tanjug je posebna prica. I on je zrtva nepriznatog sina da ovekoveci posebnu uspomenu svome ocu. Narovno o trosku naroda i na stetu drzave, jer smo u centru inteledzent servisa formirali albansku spijunsku skoljku. To moze samo u Srbiji pod ovom vlascu da se desi i nigde vise.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.