Tasovac: Borba protiv rijalitija osuđena na nesupeh

Ostavite komentar


  1. Svugde u svetu postoje „reality shows“, ali svugde postoje i jasno definisane granice koje se ne smeju preci. Nigde u svetu predsednik drzave ne daje intervjue na kanalima koji se specijalizuju za „reality shows“ sa vrlo problematicnim sadrzajima, niti drzava podrzava takve TV firme raznim kreditima, pocecima ili cak oprastanjima poreza. I konacno, nijexan od takvih kanala u civilizovanom svetu ne napada niti pljuje predsednikove politicke protivnike.

    1. Vi znate istinu kako je u svetu, ali mi nismo taj deo sveta. Nigde predsednik mnogih predsedništva pa i države ne ponaša se kao da je stalno deo realiti programa. Potsećam na jedan realiti nastup, a čitaoci pamte mnoge, osim zadnjeg njegovo “rešavanje Kosovskog problema”, njegov predlog “rešenja” u Grdeliškoj klisuri: da se premesti celo brdo sa tog putnog pravca (!). Dok direktor gradnje Autoputa, koga je on imenovao, u istom rialiti stilu posle rušenja potpronog zida sav budalasto radostan izvaljuje:mi smo znali da će se srušti potporni zid, samo nismo mogli da pogodimo kada.

  2. Pa najbolje je ne boriti se uopste kao sto si ti radio dok si bio ministar kulture.

    Postovanje Redakciji Danasa

  3. Tasovcu je.neko naozio da se brze-bolje javi i lupi neku glupost kako bi odbranio rijaliti pornografiju koju je kao „umetnik“ podrzavao i tokom svog mandata kulturoliski upropastavajuci srpski narod. Sta ce nekom njegovo umetnicko angazovanje ako ce preko rijalitija koje podrzava upropastiti srpski narod toliko da ce biti potrebne decenije da se izdigne iz tog blata. Jadno!!!

  4. Tasovac je, na zalost, u pravu. U rijaliti programima se vrti ogromna lova u koje mnogi umacu pohlepne prstice. Neki su vec, javno, stali u odbranu PINKa.

  5. Slaćem se ovde sa komentarima da je i Tasocaac kao ministar kulture doprineo podržavanju ovoga zla PRIMITIVIZMA-Rilijaliti šou na televizijama i tabloidima, koje truje decu i omladinu da postano normalni i zdrave osobe za život u zajednici. POdržavam svaku inicijativu(nekoliko puta sam predlagao sakupljanje potpisa još u vremenu Tasovca) ukidanja RILIJALITI ŠOU a drćavnih televizijam, do privatnim televizijama dozvoliti posle ponoći i naplaćivati za svaki oblik šunda u kulturi porez; kako bi spasili naciju i državu od DEBILIZACIJE. Ako je3dan narod bude gladan, opstaće-ali ako se širi nemoral-nestaće! A to se izgleda planski radi u Srbiji! Miroslav Mladenović Mirac, Vlasotince Srbija

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.