Tasovac danas saslušava medijsku komisiju

DANAS SAZNAJE: Na pomolu obaranje konkursa za sufinansiranje elektronskih medija, jer novac nisu dobile televizije bliske vlastima

Ostavite komentar


  1. Tesko nama, ovi apliciraju za pregovore sa EU i njihovom glomaznom birokratijom, a ne znaju konkurs da naprave. Tako je bilo i u nauci, tako i sada. Srbijo, ako nemas dovoljno inzenjera i ako ti lekari svi pobegose u inostranstvo, imas li dovoljno "cata" i "mastiljara" za ove rutinske birokratske poslove? Nije valjda da ce ujka-Vasa, koji je isteran iz sluzbe jer je bio nepismen, ponovo da se vrati u sluzbu?

  2. Sve ce biti jos gore, kada ja, kao buduci ministar, svojim umilim glasicem ponistim konkurs i sva sredstva dodelim medijima na cirilici.

  3. Koga on da kontrolise?! "Covek" ministar je izgubio i ime i prezime.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.