Tatjana Matić: Rasim Ljajić se oseća dobro i oporavlja se 1Foto: Instagram /Tatjana Matić

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Tatjana Matić posetila je danas predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, Rasima Ljajića koji je pre tri dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Gospodin Rasim Ljajić je danas prošetao, oseća se dobro i oporavlja se sve bolje. Proveli smo više od sat vremena u razgovoru, napisala je na svom Instagram profilu ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tatjana Matić (@tatjanamatic.official)

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić doživeo je 10. aprila tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja, u kojoj je njegov vozač poginio, dok je on zadobio teže povrede i prebačen je u Klinički centar u Nišu.

Stanje predsednika Socijaldemokratske partije Srbije i bivšeg potpredsednika Vlade Srbije Rasima Ljajića, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći, i dalje je stabilno, kazao je juče ujutru Zoran Perišić, direktor Univerzitetskog kliničkog cetra Niš.

Predsednik Izvršnog odbora Socijaldemokratske partije Srbije Branko Gogić, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, sahranjen je juče na Centralnom groblju u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari