Ljajić u saobraćajnoj nesreći zadobio ozbiljne telesne povrede, ali nije životno ugrožen 1Foto: FoNet/ Vlada Srbije Slobodan Miljević

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić doživeo je jutros tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja, u kojoj je njegov vozač poginio, dok je on zadobio teže povrede i prebačen je u Klinički centar u Nišu.

Ljajićevo vozilo „škoda superb“ je oko 9.30 sati iz, za sada neutvrđenih razloga, sletelo sa puta i prevrnulo se.

Ljajić je zadobio u saobraćajnoj nesreći ozbiljne telesne povrede, ali je van životne opasnosti i u stabilnom je stanju, rekao je direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš Zoran Perišić.

Perišić je kazao da Ljajić ima dominantne povrede grudnog koša, ali da njegovo stanje ne zahteva ozbiljniju intervenciju.

„Zvao me je i predsednik Srbije, raspitivao se za zdravlje gospodina Ljajića, rekao da se sve ekipe angažuju. Mi uostalom i jesmo ustanova koja zbrinjava građane i sa najmanjim ili najvećim povredama“, rekao je on.

On je dodao da je Ljajić u svesnom stanju i da se još uvek sprovodi dijagnostika.

Perišić je na konferenciji za novinare u KC Niš rekao da je Ljajić primljen u 10.15 sa ozbiljnim telesnim povredama grudnog koša, svestan.

„Ispostavilo se, po prijemu, da je njegovo stanje u prvih pola sata, sat omogućilo da mu uradimo dijagnostiku kako treba. Bio je svestan, stabilan, stabilnih vitalnih parametara“, istakao je direktor KC Niš.

Rasim Ljajić, koji se nalazio u vozilu zadobio je za sada neutvrđen stepen povreda, prema informacijama iz MUP-a.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač „škode superb“ je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta, potvrdio je MUP.

Uzrok saobraćajne nezgode, kao i sve okolnosti koje su do nje dovele, još se utvrđuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari