Telekom novim info kanalima „udara“ na N1

Da li država planira da dodatno oteža rad slobodnim medijima uvodeći "konkurenciju"

Ostavite komentar


  1. Ko se plaši konkurencije još, onaj ko je loš, tri za groš… Zašto se svi u Srbiji plaše konkurencije? Konkurencija je dobra jer sve konkurente drži na oprezu i tera ih da daju najbolje od sebe. To je posebno dobro za konzumente jer im omogućava najbolji proizvod. Tako nas bar uče naši zapadni prijatelji mada se često ne ponašaju tako jer imaju običaj da direktnoj konkurenciji preti i nameću sankcije. Možda bi i N1 i Nova S mogli zapretiti sankcijama konkurenciji? Recimo, ne damo Jugoslava ni za kakve pare ili…

    1. Ne moze jedan kablovski operater, kohi je slabo pokriven da bude konkurencija telekomu“monopolisti“

  2. Euronews srbija ce na telekom platforme ici tv tanjug isto vesti tv u svim platformama insajder tv vrlo verovatno u sbb platformama I telekom nesto ce I sbb dobiti od ovih kanala a i tu je newsmax adria

  3. Naveli ste negde u članku “ neutralni novinari “
    E pa u takve novinare ili bar njihove urednike nikako ne možemo svrstati N1!
    Celi Jul i Avgust sam sa dve različite ip adrese i 2 različita e maila slao 2 totalno različita komentara na isti prilog na portalu N1! Jedan afirmativan pun podrške i drugi kritičan , pristojnim rečnikom da ne bude odbačen !
    Prilozi su po mom mišljenju rađeni tendenciozno i neprofesionalno!
    Rezultat N1 neutralnosti i profesionalnosti je takav da su objavili apsolutno sve komentare sa podrškom a NIJEDAN sa kritikom!
    Nema problema !
    Ali onda nemojte se samozvati neutralnim i slobodnim jet to niste !
    Antirežimski vam mnogo bolje stoji!
    Hvala Danasu što ovo neće objaviti kao i mnoge druge moje komentare.
    A možda i objavi?!?

  4. Dok su god N1,NovaS,Direktno,a i Danas na ovoj antirežimskoj i antidiktatorskoj liniji,imaće više nego dovoljan broj gledalaca i čitalaca,treba bojkovati antidržavni Telekom,a RTS pritiskati (i uz pomoć EU medijatora),da se otvori za opoziciju,SNS će i dalje ulagati ogromna sredstva u medije (pokradena od nas građana),ali uzalud im sve,uz složnu pravu opoziciju (bez DSS-a ,GF-a,Moderne Srbije,Nove stranke i slično) izgubiće Beograd

    1. Na žalost druže, ako je njihovo izveštavanje tendenciozno i po definiciji negativno i na pozitivne stvari koje vlast radi mislim da će gubiti na čitanosti i gledanosti!
      KRIVO STANI PRAVO RECI

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.