Teodorović: Zbog plagijata, bojkotovati nastavu početkom akademske godine

Ostavite komentar


  1. Jorgovanka Tabakovic – nasa Jovanka Orleanka..osecam se sigurno u Srbiji..ona vredi nekoliko stotina hiljada eura..ona je primer kako uspeti u zivotu..na kraju svi cemo umreti.

  2. Evo kako taj nakaradni skolski sistem funkcionise u mom selu i mom gradu;Iznenada kao grom iz vedra neba posle proslih izbora Kraljevo na iznenadjenje 100000 stanovnika dobija gradonacelnika u liku mladjanog doktoranta politickih nauka Predraga Terzica koga osim familije ,komsija i pedesetak aktivista SNS niko nije poznavao.Znao ga je Zeljo Milojevic udarna pesnica naprednjacke vlasti koji je vlasnik neke Vise skole sa sedistem u Zici na kojoj je terzic bio predavac nekoliko predmeta.E pa taj mocni Zeljo postavlja Terzica za gradonacelnika da bi mu profesor i gradonacelnik obezbedjivao dovoljan broj studenata da skola moze da opstane a koju zavrsava svaki upisani koji redovno placa semestre i ispite.Dobija skola i prostor u okviru Onovne skole u Yici a direktorka Osnovne skole u znak zahvalnosti dobija fotelju nacelnice skolske uprave.Tako to funkcionise.Mladi gradonacelnik uz pomoc Zelja Milojevica za savetnike i pomocnike postavlja polupismene mlade jastrebe koji kao odani kadrovi Telje i Terze reketiraju svaku kafanu,svaku manifestaciju puneci dzepove sebi i nadredjenim gazdama.To zna ceo grad.U odbornickim klupama gotovo da nema odbonika SNS s regularnom skolom a onu koju su zavrsili u Yici ili prostorijama bivseg preduzeca Stoteks bolje i da nisu.Prica se da tri cetvrtine naprednjacke odbornicke grupe ne zna da pomnoyi dva decimalna broja o drugim operacijama da ne govorimo.

  3. Plašim se Gospodine Teodoroviću, da ćete -za evaluaciju diploma imati protivnike i tamo gde ne očekujete.
    Ovo survavanje obrazovanja traje od Karićevih fakulteta ,preko 2000.-tih do ovog finala sa kadrovima SNS.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.