Tepić čestitala Novu godinu, poručuje da "nastavljamo oslobađanje" 1foto FoNet Ana Paunković

Potpredsednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić čestitala je Novu godinu putem društvene mreže X, navodeći da će za dve nedelje stati na noge, te da se „nastavlja sa oslobađanjem“.

Srećna i slobodna 2024.Hvala vam i za brigu i za podršku. Hvala i lekarima koji su se mrštili, ali i razumeli. I kardiologu koji je objasnio da je najjača “infuzija” – u mojoj glavi, u tolikoj rešenosti. Kažu i da ću za dve nedelje stabilno na noge. Pa da nastavimo oslobađanje“, navela je Tepić.

Podsetimo, Tepić je u zgradi RIK-a štrajkovala 12 dana, tražeći poništavanje izbora na svim nivoima, zbog niza neregularnosti.

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas, gostujući u dnevniku Nova S televizije izjavio je juče da se Tepić bolje oseća.

„Prevezli smo Mariniku Tepić u Novi Sad, svi oni će vaditi krv svaki dan i svake večeri i proveravati nivo glukoze, sa po kašikom supe na svaki sat će se polako vraćati u normalan život, a lekari misle da nema opasnosti po njihovo zdravlje“, rekao je Đilas.

Tepić je najduže štrajkovala glađu, a nešto kasnije su joj se pridružili i Jelena Milošević i Branko Miljuš. Štrajk, koji je proglašen zbog navodnih brojnih neregularnosti na izborima, okončali su u subotu uveče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari