Tiodorović: Do kraja avgusta biće mirnije, mere moraju da se poštuju

Ostavite komentar


    1. Smatram da je pitanje o baba Vangi ovde sasvin na mestu, dakle krajnje prikladno. O Boze na sta se sve ovo svelo :)))

  1. Podesiće te vi broj obolelih do kraja avgusta isto kako ste podešavali pre izbora. More ko vama veruje….

  2. Ne smeta mi da odem na Nišvill, ne odlepljujem se od stolice, mahnem poznanicima, bez prolaženja između redova stolica kako bi smo proćaskali. Prostor je dovoljno veliki da može da se obezbedi rastojanje između redova stolica i da svi gledamo jedni drugima leđa.
    Bolje išta nego ništa.
    Identičan princip primenljiv je i za Filmske u Tvrđavi.
    Na okupljanje u zatvorenom nikada ne bih pristala, kafanska veselja, kao ni na okupljanja kakva su na fudbalskim utakmicama sa publikom.
    Kada su dozvoljena odigravanja fudbalskih utakmica, u kojima se fudbaleri lepo izdahću jedni drugima u facu, nema razloga da Nišvill i Filmski ne budu održani.
    Veči je prenos virusa po kafanama u kojima se pripiti grle, ljube, hvataju u kolo, sede poput sardinica, nego bilo gde na otvorenom, pa kafane rade.

    1. Pre „učenja života sa virusom“ kompletna istina o postojećem događanju od decembra prošle godine a kao što je poznato nijedna epidemija nije trajala 100 godina jer bi verovatno maska bila poput gaća sastavni deo garderobe od rođenja. Elem i Nišvil i Egzit i Guča mogu da sačekaju recimo godinu dana dok se ne pojavi (bar se tome nadam) neki osvešćeni narod na ovoj planeti i ne „izbije“ kompletnu zarobljenu istinu iz „kandži“ nazovi struke i svih medija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.