Tiodorović: Očekujem normalan početak školske godine, decu treba vakcinisati

Ostavite komentar


  1. U SFRJ deca su se vakcinisala u školi.Kad je bio tada opasni honkiški grip škole su radile normalno ali sam roditelji zabranjivali druženja van škole .

  2. Broj zaraženih već sad raste, šta će tek biti u septembru. Škole su veliki kolektivi, legla
    zaraze. Obavezno onlajn nastava!!

  3. 1.Da li ti Tiodorovicu razumes da je za vakcinu potrebno 5-10 godina ispitivanja da bi se videle reakcije i posledice vakcine. A kamo li da vakcinisemo decu, za koju vakcina nije ispitana? Sta ako vakcina utice na potomstvo dece? Na njihov rast i razvoj? Mislim ja sam zabrinut za moje dete i ne bih ga nikad vakcinisao protiv Covid-a 19

  4. Da li je u redu da učitelj završi časove sa jednom grupom učenika a zatim sve to isto ponovo radi sa drugom grupom?Ta praksa je trajala cele prošle godine.Do kad će učitelji biti najviše na udaru?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.