Tiodorović: Pad odgovornosti i discipline prema nošenju maski

Ostavite komentar


  1. U kom li svetu vi zivite? Celo leto niko ne nosi maske. Sada pravite sebi alibi ukoliko krene novi talas zbog skola i institucija kulture.

  2. Evo, sme li neko da uđe danas (subota) na neki splav na usću u Beogradu i da počne da piše kazne zbog kršenja mera? Danas sam šetao tu s porodicom i samo mogu da kažem: pukli smo…

  3. Vi samo dajete preporuke i molite. Gde su zabrane, kazne? U Nemackoj ne mozete uci u prodavnicu bez maske. Kolica su obavezna zbog distance. A kako oni to resavaju? Pa tako sto ako inspekcija zatekne kupca bez maske, prodavnica ili filijala placa 5000 evra kaznu. Pa da vidite kako trce da zaustave onog koji je zaboravio ili se pravi pametan.

  4. Prestanite da vise plasite narod,kao viste potreseni za nase zdravlje.Nosimo maske i bez vasih saveta,ako ne zaboravimo.Mnogo ste dosadni;dajem vam otkaz,da ne trosite nase pare.

  5. Komsija, idemo zajedno, Vi ,policija,sanitarna inspekcija, gradonacelnica Nisa,komunalna inspekcija i policija.. AJDE DA VIDIMO MERE KAKO SE PRIMENJUJU. mOZE?

  6. Ajde heroji od policije, kaznjavajte nepropisno parkirane u centru.A mene kaznjavate u durlanu za pet minuta nepropisnog parkiranja.

  7. Pa sta je onda uzrok pada epidemioloske krive ako nije nosenje maski? Da nisu mozda nastelovani rezultati doktore

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.