Tiodorović: Pravi pik u celoj Srbiji za pet, šest dana

Ostavite komentar


  1. dosta bre vise s tim pikovima jer ste postali nepodnosljivi……

  2. Dakle uskoro „Ace Of Spades“ u Srbiji, na poprilicno gorak nacin. That’s the way I like it baby, I don’t wanna live forever.

  3. U celoj listi uzroka povecanja zarazenih NEMA IZBORA, koji i jeste uzrok ovoga pika!!

  4. Pa dobro bre , kad ce prvi pik u glavama kriznog staba? Kolega, razocarao si me,ali ozbiljno.

  5. Sta kazu psihijatri ( struka ) , kako ce zavrsiti najnoviji pik…ludiranja i blesiranja…?? Vreme slave , clanova Kriznog staba je proslo , a Predsednik se vratio Ustavnim ovlascenjima i obavezama…poput prethodnika T.N….

  6. Interesantan sam znati – odakle ti zaraženi?? Pa onaj koji sipa istinu brzinom munje i koji nikada ne laže, reče da je kovid pobeđen!!!! E tako nam izgleda „istina“ po Vučiću i njegovim podguznim muvama. Nego, Profesore, šta tebi treba da si dospeo na listu vođinih ulizica? Poltroni su obično oni koji koji nemaju potrebno znanje za posao koji obavljaju – pa me interesuje gde se vi tu vidite?

    1. Afera sa 3 miliona vakcina iz 2009., koje su zabranjene jer su imale nuspojave opasne po život i zdravlje, a zagovornici istih bili dr Kon, dr Tiodorović….kapiraš?

  7. Prvi pik, drugi pik, „pravi“ pik….gospodine Tiodoroviću, umesto što koristite razmišljanje i rečnik lošeg đaka iz osnovne škole, kada niste na televizijama, jeste li pomislili da uspostavite kontakte sa kolegama u inostranstvu koji rade na istraživanju ove pandemije, pišu tekstove u stručnim časopisima na osnovu do sada dostupnih podataka….pročitate nešto na tu temu, mnogi instituti od ugleda objavljuju sjajne informacije koje pomažu lekarima u borbi, na otvorenim sajtovima, potpuno besplatno…Ne vi ćete nakon „strmoglavog“ rasta „pikirati“ dok neko iz vlasti ne smisli neki treći termin koji vređa intelekt.

  8. U normalnim drzavama urgiraju ljude da se testiraju u sto vecim brojevima kako bi se situacija pratila i drzala pod kontrolom. Samo kod nas govore da ne ljudi ne prave guzve.
    Da su obezbedili dovoljan broj ambulanti i testova, ne bi bilo guzve. Da su postojale mere zastite, ne bi ni bilo ponovne krize. A sad, opet smo na pocetku, i sto je najgore nasi epidemiolozi nista nisu naucili, ni od naseg prvog talasa, ni od svetskih primera kako se treba a kako ne treba ponasati…

  9. Kad vidim vas, matore titovce neradničke nepismene sujetne, sve mi je jasno: ni pismeni, ni stručni, ni odgovorni, ni prišli 21. veku u struci.
    Gubite se, sujete matore.
    Mladi s modernim obrazovanjem rade u svetu, a ovde nas ubijaju polumrtvi komunisti…
    Smrtna kazna jedino realna kazna za vlast, Vladu, opoziciju bojkotašku, Krizni, botove… Pa nek ostanu samo normalni!

  10. Čitam sve ovo i pitam se da li ovaj Krizni štab uopšte zaseda, i da li oni na tim zasedanjima i sastancima razgovaraju, analiziraju podatke, formiraju neko zajedničko mišljenje, predlažu mere?

    Već duže vreme (rekao bih od momenta proglašenja epidemije i uvođenja vanrednog stanja) Krizni štab je kao raštimovani orkestar, jedni pričaju jedno, drugi drugo, treći treće, pravnik priča o lečenju, doktori o ekonomiji…

    Sad ponovo Tiodorović istupa samosatlno sa objavom da virus nije oslabio, a da me ne mrzi našao bih sad deset izjava Kisićke, Kona, pa verovatno i samog Tiodorovića, datih pre svega nedelju-dve, gde na sva usta trube da je virus slab, nesimptomatski i td.

    Jedino što su saglasni da nisu oni krivi, već je kriv narod koji ne poštuje mere…

    Mene interesuje ŠTA i KOJE mere narod navodno ne poštuje kad svaki dan dajete oprečne izjave vi koji ste članovi Kriznog štaba.

  11. Desila se apsolutna glupost da se u nauku Medicinu …oblast epidemiologije …u Srbiji u mesa vrh države …Predsednik…koji je i ne znanjem svoje nauke Prava …
    od Srbije
    napravio državu BEZ..
    zakona .., BEZ…Ustava …već brigadu neznalica. …korumpcionaša …i šta više reći…
    Kraj će biti jako tužan…ali će .Srbija da preživi i dosegne
    prave kvalitete koji će je kao državu voditi ka Evropi …tamo gde i pripada…,Zar ne !???

  12. Biser nad biserima: …““Kako su se zarazili Crvene zvezde? Nisu fudbaleri bili na tribinama, niko se nije peo na tribine“…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.