Topli Do: Investitor odustao od gradnje MHE nakon sukoba sa meštanima

Ostavite komentar


  1. E nek su jednom i Srbi pokazali da imaju kičmu!
    Svaka čast. Ovako treba svaki dan i na svakom mestu!
    A ovom investitoru država, koja mu je dala dozvolu, da nadoknadi štetu i isplat izgubljenu dobit. A onda preispitati ko mu je i na koji način dao tu dozvolu.
    I kad bi se tako klupko odmotalo, makar jednom, Srbija bi prodisala.

    1. ne lozi se, procitaj drugu vest da su MHE „kolateralna šteta“ i da ih Vucic pusta niz vodu zarad izbornog marketinga..

      1. Glavni krivac je Vucic jer su njegove sluzbe izdale dozvolu za izgradnju svim izvodjacima elektrana i ostalih graditelja.

  2. Da tuzi miliciju jer je nemo posmatrala kako je narod tukao lika,koji zeli da se obogati na tudju stetu. Zanimljivo.

  3. SAda stanovnici Toplog Dola treba da pokažu da su principijelni, i da dobrovoljno preseku dalekovod koji dovodi struju do njih.
    Oni su zaštitili „svoju“ državnu prirodu svež vazduh i reku

    ali im ne smeta što su stotinama hiljada Srba potpopljene kuće i imanja pravljenjem akumulacionih jezera za proizvodnu struje a naročito im ne smeta što stotine hiljada dece udišu oblake gasova iz termoelektrana

    da bi stanovnici Toplog dola bili i u toplom i svetlu i „principijelni“

    1. Da ste ikada kročili u planinu, a naročito Staru, da ste otišli u selo, naročito taj Topli Do, da ste videli tu lepotu – ne biste lupetali koješta.

  4. U pravu je Josic kad kaze da je ovo banana drzava jer samo u banana drzavi takvi kao on se nazivaju biznismeni i investitori.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.