Trajković: Uloga Milene Popović je da se istraga ne približava Vučiću

Povodom izjave nevenčane supruge Olivera Ivanovića da na suđenju za njegovo ubistvo treba da budu saslušani Milan Radoičić i Zvonko Veselinović

Ostavite komentar


  1. Makar člist Daqnas, kao kredibilan medij, trebalo bi da ne učestvuje u konfuziji oko toga ko je Milena Popović. U tekstu se kaže da je Milena Popović „nevenčana supruga“ ubijeniog Olivera Ivanovića. To je nemoguće. Naime, Marina Ivanović, sa kojom je Oliver imao dva sina, je jedina žena sa kojom je Oliver imao sklopljen brak. Taj brak nije razveden. Zato sud u Prišptini Marinu Ivabović, poziva iu svojstvu oštećene, kao zakonitu suprugu ubijenog Olivera. Po našem zakonu muškarac ne mkođže da bude u braku sa dve žene, pačak ni u vanbračnoj zajeenici, ukoliko ima jedan sklopljen brak. Milena bi mogla biti nevenčana supruga jedino ako bi se primenjivalo šerijatsko pravo, po kome muškarac može da ima do četiri supruge. Oliver nije bio musliman, tako da je ta varijanta isključena. Šta je, onda, Milena Popović? Ona je žena sa kojojm je Oliver, kao oženjen sa Mariniom, živeo, i sa kojom ima jednog sina. Najtačniji naziv bi bio da je ona Oliverova ljubavnica, u najpozitivnijem smislu.

  2. Teška tema,a mene boli što Trajkovićka uporno proziva Vučića,ili Srbiju, za ubistvo a nigde ne sumnja u Albance,u Prištinu.

  3. Nema puno logike u Trajkovicevoj izjavi da Milena Popovic koci istragu u vezi ubistva Olivera Ivanovica sa kojim je zivela i sa kojm ima decu.

  4. Ja verujem da će se slučaj do kraja rasvetliti i počinioci da odgovoaraju.

  5. Mislim da ovoj ženi neko definitivno treba da zabrani da se bavi Kosovom…njeno pojavljivanje u javnosti je ismevanje nas koji živimo na Kosovu…u penziji je…niko nije materijalno profitirao bolje od nje…svi znamo kako je zaposlila sina i ćerku…kako je zaradila dva stana u Beogradu…i opet ona pametuje…aman ženo uživaj tu penziju i ostavi nas da brinemo svoje brige i neka više porodice Ivanović…znaju oni šta treba da rade i bez tebe…

  6. Rada Trajković je bukvalno ali bukvalno sve što je do sada rekla, rekla je bez validnih dokaza.

  7. Koga vučić uzme u zaštitu taj je sigurno kriv, dosadašnje iskustvo. Verujem Radi Trajković.

  8. Što se tiče ubistva Olivera Ivanovića,sa leđa,prvo se polazi od motiva.Kome je bilo u interesu da se likvidira?Tu se nadovezuje spot koji ga je negativno žigosao.Ko je nalogodavac spota.Ko je uredio,platio,dao nalog da se emituje na Pinki i još negde.Kada se to sazna klupko počinje da se odmotava.Što se tiče njegove nevenčane supruge,sa kim je u Srbiji bila na bliskoj vezi….

  9. Nevencana supruga,pa da li ste vi koji ovo pisete sisli s uma.Po nasem pravu nemoze covek da ima 2 supuge,Ako noje razveden onda je ova narofski receno LjUBAVNICA,a nikako nevencana supruga.Pismeni li ste vi novinari…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.