Tri dana pre roka završena nova bolnica na Karaburmi

Ostavite komentar


    1. Ama Fićo biće i pacijenata (zato i žure)… evo kod moje rođake u Mirijevu/Karaburma (kuća je prema tzv Orlovom naselju) trese muzika celo poslepodne evo i sada, znači u prečniku od bar 2 kilometra narod koji tu živi izložen je „buci“… kafančina, vašar, svadba šta li je već…. neki povratnik iz inostranstva….(?) To se događa i kad nije vanredno stanje, tu policija ne zalazi (kao u Brazilu što policija ne zalazi u favele ( ili im je plaćeno da tu ne zalaze)….

    2. Vmc sa infrastrukturom postoji već 30+godina tako da rekonstrukcija je uradjena i to je ok ali nije izgradjena nova bolnica, još malo i počećemo kineski da pričamo kao veliki vodja

  1. Vmc sa infrastrukturom postoji već 30+godina tako da rekonstrukcija je uradjena i to je ok ali nije izgradjena nova bolnica, još malo i počećemo kineski da pričamo kao veliki vodja

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.