Trivan: Za dve godine izdvojeno 50 miliona dinara za nabavku mernih stanica za praćenje zagađenosti

Ostavite komentar


  1. Koliko je Srbija unesrecena vidi se, mozda ponajbolje, po tome da je ova individua neki ministar.
    Covek se ne razume u svoj posao, ali se zato u izjavama stalno kolje sam sa sobom.
    Pitanje svih pitanja: ima li nade za Srbiju, da ne bude osnovni uslov za ministrovanje da je – Bosanac. Ibda se ne razume u nista!
    Ali da izmislja kako nabijati narodu kazne, izmisljati poreze…

  2. Koliko je novca potrošeno na sprečavanje zagađenosti? Ništa. Zamajavate narod objavama da „pratite“ zagađenost a upozorenja nisu došla od vas iz ministarstva već od stranih organizacija. Kako se „priča“ najveća zagađenost u području Beograda je posledica korišćenja uglja veoma lošeg kvaliteta u TE Nikola Tesla, koji se „preliva“ mazutom da bi se poboljšalo njegovo sagorevanje. Vlast mora da obezbedi ugovorene (prodate) količine električne energije pa ih za građanje nije briga.

  3. Kakva su ovo nagvazdanja? Trose pare na merne stanice da bismo znali kolika je zagadjenost a ne trose pare na filtere i slicnu opremu da se zagadjenost smanji…

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.