Trojanovići dokazali krađu deteta

U Vranju Osnovni sud izrekao prvu presudu u slučaju nestale bebe

Ostavite komentar


  1. Nemoguće je opisati koliko je važna ovakva presuda roditeljima, ali i celom društvu. Sud je sada i de iure obavezao državu da sve slične slučajeve ispita i konačno ispuni obaveze iz presude međunarodnog suda.

    1. Gde su pohvale za sudstvo? Baš čudno da se to desilo sada, a ne u vreme „demokratske“ vlasti, ipak je sad diktatura, kako kažu neki.

  2. Interesantna i dalekosežno značajna presuda. Samo pre bilo kakvog daljeg dramatizovanja i preduzimanja sankcije o ovom slučaju, predlažem da se obavezno uzme DNK te devojke i na taj način potvrdi ono što je sud presudio. Danas je to lako izvodljivo. To treba uraditi utoliko pre što ojađeni roditelje kažu „da su na vreme rekli da je na ovaj način potvrđena njihova višegodišnja sumnja da je iz porodilišta Opšte bolnice u Vranju , pre više od 20 godina oteto njihovo novorođenče. oni tvrde tvrde i da znaju ko je njihova kćetka , koje sve učestvovao u otmicii gde ona živi i koji su bili njeni lažni roditelji“.Veoma je važno da sredstva javnog informisanja obaeste javnost o tom DNK nalazu i potvrdi ili demanjtiju ove istine koju je presudio sud.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.