Trovanje dece alkoholom: MUP podneo prekršajnu prijavu

Ostavite komentar


  1. Да ли ће надлежни поднети пријаве и родитељима те несретне деце? Да ли су родитељи уопште и знали где су им деца? Укључити центар за социјални рад..
    Могла би држава за промену,макар једном да се држи закона који доноси,макар у домену заштите будућности ове земље или је будућност грчевита борба стараца -ако ми умремо све ће пропасти!

  2. Pa u klubu je sigurno bilo osoblje, menađer, obezbeđenje…videli su šta deca rade i niko nije reagovao. Zar niko od njih nije roditelj i da li bi dozvolili svojoj deci da se opijaju? Kakvi smo to ljudi postali?

  3. nego krivično delo. I ne može policija kvalifikovati nedelo, nego tužilaštvo.

  4. Prekršajna prijava? Budalaština. To je krivično delo koje treba najoštrije sankcionisati.

  5. Potpuno je jasno – i za istragu i za odgovornost. Punoletno lice iznajmljuje prosor, potpisuje ugovor i po njemu placa. I samo u njegovom prisustvu moze se obaviti okupljanje maloletnika!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.