Tužilaštva u Nišu: Nismo dobili prijavu protiv Boška Obradovića

Nakon javno objavljenih tvrdnji da se istražuje slučaj navodnog naloga lidera Dveri da se prebije niška odbornica Jelena Đorđević

Ostavite komentar


  1. Пре би се рекло да је Куриру у последње време угрожена безбедност па објављује све што му се сугерише, зна се одакле.

  2. Samim objašnjenjem Obradović je potvrdio navode Đorđevićke. Prošle subote je Vojislav Šešelj izjavio: „Da je protiv nasilja nad ženama ali da bi odbornicu (Đorđevićku) tukao svako veče dok ne vrati mandat! „…
    Osim toga nije mu to prvina jer je šamara novinarke, a i batinaši koji su prebili Borka su prethodno istim metodama (praćenje i snimanje kretanja i mesta stanovanja) šikaniranirali aktiviste kruševačkog odbora Borkove stranke. Zašto Borko i prebijeni odbornici ne podnesu krivičnu prijavu za pokušaj ubistva i do sada bi bili već osuđeni višegodišnjim kaznama i znalo bi se ko su nalogodavce i objavilo imena i prezimena izvršioca krivičnih dela nego svima odgovara da mašu „Krvavim košuljama“ a naručilac je među njima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.