"Tužilaštvo da preispita ugovor o Beogradu na vodi"

Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd"

Ostavite komentar


  1. Neka preispita a do tada ne treba nista komentarisati jer su to sve spekulacije i rekla-kazala.

  2. Jos jedan uzaludni pokusaj patkara da sprece nicanje najlepseg prizora na Balkanu.

  3. Hoce li neko da mi objasni da li su ovi ljudi maloumni jer im je trebalo toliko puno vremena da podnesu Republičkom javnom tužilaštvu predlog da pokrene tužbu radi utvrđenja ništavnosti Ugovora za projekat Beograd na vodi ili im je nalozeno od opozicionog kandidata koga su podrzali da to urade bas za vreme izborne tisine???

  4. Projekat Beograd na void je projekat koji ce doprineti napretku naseg glavnog grada I Srbije kada se realizuje,ne vidim razlog da se ovako nesto zaustavlja!

  5. Ma da,sada su dva dana pred izbore svi moralni i svi se u sve pute! Pravi se cirkus! I ja cu da dignem tuzbu protiv svih onih koji imaju zelene oci!!!

  6. Da zeli deo ali mali deo gradjana da se umesto "Beograda na vodi" zele "beograd u mulju"Nazalost njihovu a srecu velikog dela gradjanstva sve ce biti onako kako je zaplanirano

  7. Zaslužne pionirke i komesari..
    samo da im vidiš face i da podržiš BNV.

  8. Ovo je verovatno poteklo od oveizmišljene organizacije zvana Ne (Da) vimo Beograd, ne verujem da može od nekog normalnog i poštenog!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.