Tužilaštvo istražuje napad naprednjaka na novinarku

* "Ne znaš ko sam, pa i ne treba, jer upamtićeš ti nas naprednjake, kao što nas je upamtio i Žika Smiljanić. Ti si svinja, zatrli smo njemu seme, a i tebi ćemo", pretio je Veljko Đumić, rođeni brat funkcionera SNS, novinarki TV Apatin
Nakon što je SNS funkcioner maltretirao bivšu glavnu i odgovornu urednicu TV Apatin Vesnu Milanović Simičić

Ostavite komentar


  1. Nema opravdanja za ponasanje Veljka, za svaku je osudu. Ali, povezivati ga sa rodjenim bratom i na taj nacin blatiti bratovo ime i SNS (sto vidim da je cilj ove kampanje) je krajnje nekorektno od vas "objektivnih" novinara. Druga stvar, TV Apatin koji stitite je privatna firma Miodraga Popova koja je za tri ipo godine iz budzeta dobila oko 47 miliona dinara i najbrutalnije se obracunavala sa svima koji su bili protiv tadasnjeg SPS-a. Ovo sto pisete je krajnje povrsno. Jos jednom, ponasanje mladica je kraaajnje nekorektno, to mozemo pripisati njegovoj mladosti (klinac u pijanom stanju), ali to sto je radio tv Apatin i ta "novinarka" koja je napadnuta je je za povracanje. Mogu vam proslediti par brojeva njihovog nedeljnika da procitate tekstove, vredjali su ljude na licnoj osnovi, koristili u tome njihove kucne nadimke, privatne stvari, ma ogavstina najgore vrste. Fuj, ali KARMA je cudo.

  2. Ne znam ko moze realno da poveruje u ova nagadjanja uopste. Vise je nego jasno da je prica naduvana bez ikakvih osnova i dokaza.

Ostavite komentar


Društvo

Kako je Miloš Vučević plagirao ekspoze Ane Brnabić? 6

Kako je Miloš Vučević plagirao ekspoze Ane Brnabić?

Novi premijer Miloš Vučević svoj program rada kada je reč o obrazovnoj politici bazirao je na sličnim obećanjima kao i njegova prethodnica Ana Brnabić. Međutim, letimičan pogled na dva ekspozea pokazuje da je Vučević na više mesta doslovno prepisivao od dojučerašnje premijerke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.