Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv Vacića

Lider Srpske desnice pretio u Bujanovcu raseljavanjem "domaćih izdajnika koji šuruju sa Šiptarima"

Ostavite komentar


  1. Proterivanje i raseljavanje po političkoj liniji?Ovo se ponavljaju devedesete u novom izdanju(sada se preti i političkim neistomišljenicima svoga naroda)gde vlast misli da će uspeti da učvrsti teritoriju uterujući ljudima strah,obračun,sukobe,malog Arkana,navijačku vojsku,…..Primitivci će opet napraviti gluposti,a ispaštaće pošten narod.Zamislite kakva bi reakcija bila da se Miša desio Hrvatima?

  2. Po njegovim rečima, njegov,, veliki“ prijatelj je,, ministar’ ‘Zoran Đorđević,inače blizak Vučićev saradnik. Čovek koji je bio i na promociji Vacićeve knjige o samom sebi, i čovek koji je zadužen za rad, socijalna, boračka pitanja, invalide itd.
    Razmisli narode dobro o tome kome, i za šta daješ podršku, ako ikoga treba proterati, treba proterati ovakve opskurne i izopačene likove poput Vacića i Đorđevića što dalje od normalnog sveta, da ne kontaminiraju okolinu!

  3. E vidimo sada kakvim kretenima drzava daje budzetski novac da je truju i unistavaju…taj zrnokljucac je produzena vuciceva ruka ali mu vucic I Bia glavu nose.BOJKOT.

  4. Vacić je folirant, instruiran da loži narod ovakvim izjavama od strane onih istih koji tom narodu iza leđa i prodaju Kosovo. Da ih pokrije. A blesavi narod se u ime svih bitangi čupa međusobno.

  5. “ Ne dam Vacića!”. Kakva kukavica i beda od čoveka.. No, nije daleko “pobegao” od onoga ko ga štiti.

  6. Da vidimo koga ces ti to da proterujes iz Srbije gospodine Vsicu , ti mislis da ako je Seselj bio pusten da cini zlocine , da sad mozes po njegovim instukcijama da radis isto . Nemozete Vi da budete iznad ustava .Zahtevam od UN da se sprece aktivnosti koje su usmerene na proterivanje stanovnistva gde se na proterivanje javno poziva ,Progon stanovnistva je u nadleznosti AMedjunarodnog Krivicnog Suda , a ja ih pisemno informisem ,jer postoje obavezze da se sprece zlocini za koje postoji saznanja da se psremaju i na koje se javno poziva.

  7. Ne bih ga ja dirao,neka što više putuje,priča i preti.Takvi kao on će srušiti preCednika,garant!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.