Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak zbog prisluškivanja predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Mora sesprovesti istraga i kazniti se oni koji su dozvolili i naredili prisluskivanje predsednika i clanova njegove porodice.

  2. Sačekaćemo da tužilaštvo zavrsi svoj posao, konačno je istina da je Vučić bio pod prismotrom i da su ga prisluškivali.

    1. Znači ti kažeš da ga je Vulin i keramičar prisluškivali.Šta od tebe učini UDBA.Jel Ranković prisluškivao Tita,Sliba reče da ga prisluškuju 1992 g,Vuk pokazai prislušne aparate BIA u svom stanu.Samo kriminalci se plaše prisluškivanja.Evo mene nek prisluškuju ubijali bi se id dosade jer nemam krimise jai orijatelje.ne bavim se kriminalom.A u ivakvim slučajevima se smenjuje ministar unutrašnjih poslova.

  3. To nije mogao da radi jedan čovek već više njih, što govori koliko su bili organizovani da tako dugo prisluškuju a da ih niko ne otkrije.

  4. Sve saradnike koji su bili bliski Vučiću ispitati a koji više se ne nalaze u njegovoj blizini. Istina se otkriti mora zarad države.

  5. Pa šta onda mi obični smrtnici da kažemo kada su predsedniku radili o glavi.

    1. Da, strašno, izveštačene izjave..moj Danas postao poligon za uvežbavanje botova.

    2. Da, stvarno baš neka čudna i neočekavana najezda botova na jednu u suštini relativno običnu vest: tužilaštvo (ipak) pokrenulo predistražni postupak. Velikog li čuda, tužilaštvo (samo) radi svoj posao, za koji ih plaćamo.
      Naravno, oduševljeni botovi su već sada ubeđeni da će tu sigurno biti nekakvih senzacionalnih otkrića jer jadni u svojoj naivnosti ne znaju da „predistražni postupak“ ne znači ništa posebno, nego samo „možda tu nečega ima, ali možda i nema, zasad nismo baš sigurni, videćemo“ i da se to može otegnuti u nedogled, a zaključak predistražnog postupka itekako može biti „nema osnova za dalje nastavljanje postupka“. Dakle, ćorak!

  6. Okoncanjem istrage, koje ce nadamo se biti brzo zavrseno, saznacemo kome je to otadzbina na prodaju. A izdajice svoje zemlje zna se sta zasluzuju.

  7. Za one koji su spremni da rade protiv svoje drzave, svaka kazna bi bila mala. To je nesto najstrasnije i neoprostivo. Pokoljenja ce ih se stideti a preci u grobu prevrtati.

  8. Nadam se da neće biti vršen nikakav pritisak na istražne organe, neophodno je da sve bude ispitano temeljno i da se otkrije koje osobe stoje iza ovih radnji!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.