U Boru 460, a u Negotinu 353 aktivno pozitivnih na korona virus 1Foto: JBK

Pres službe Grada Bora i Opštine Negotin saopštile su danas  podatke o broju zaraženih za prethodnih 48 sati. Na teritoriji Grada Bora zabeleženo je 17 novoinficiranih, oporavilo se 27 osoba, pa je na teritoriji grada 460 aktivnih slučajeva virusne infekcije.

U Opštoj bolnici u Boru na kovid odeljenjima na lečenju je 36 pacijenata, od kojih je 30 pozitivno na virus. Tokom jučerašnjeg dana u kovid ambulanti “Metalurg” pregledano je  19 pacijenata sa potencijalnim simptomima virusa, u ambulanti „Rudar“ zabeleženo je sedam kontrolnih pregleda, dok su na prijemnim bolničkim odeljenjima zabeležena 26 pregleda. Nema rezultata na čekanju.

U poslednjih 48 sati od obrađenih testova 16,4 odsto bilo je pozitivno i u opštini Negotin evidintirano je deset novih slučajeva korona virusa.

Kako se navodi u informaciji na zvaničnom sajtu negotinske opštine prisustvo virusa je potvrđeno kod tri muškarca I sedam žena starosti od 28 do 86 godina.

U Zdravstvenom centru Negotin na kovid odeljenjima hospitalizovano je 29 pacijenata, a na teritoriji negotinske opštine 353 osobe su aktivno pozitivne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari