U saobraćajnoj nesreći koja se 17. maja u 1,50 sati iza ponoći dogodila u kragujevačkoj ulici Radoja Domanovića, poginuo je Bratislav Ranković (21) iz Kragujevca. Policija saopštava da je Ranković, vozeći neprilagođenom brzinom motocikl „kavasaki“, izgubio kontrolu nad upravljačem i udario u drvo na razdelnom ostrvu.

U saobraćajnoj nesreći koja se 17. maja u 1,50 sati iza ponoći dogodila u kragujevačkoj ulici Radoja Domanovića, poginuo je Bratislav Ranković (21) iz Kragujevca. Policija saopštava da je Ranković, vozeći neprilagođenom brzinom motocikl „kavasaki“, izgubio kontrolu nad upravljačem i udario u drvo na razdelnom ostrvu. Posle toga, s motociklom je prešao na levu kolovoznu traku i klizajući se niz kolovoz naleteo na žardinjeru i frižider za sladoled koji su se nalazili na trotoaru. Ranković je hitno prebačen u kragujevački Klinički centar, gde je konstatovano da je zadobio teške povrede od kojih je tokom noći preminuo.
Niš – U koritu Kutinske reke u ataru sela Prva Kutina kod Niša prekjuče je pronađen za sada nepoznati ženski leš starosti oko 60 godina. Niška policija juče je saopštila da su uviđaj na licu mesta izvršili njeni službenici, ali nije navela eventualni uzrok smrti i druge okolnosti događaja.
Smederevo – Policijska uprava u Smederevu je 16. maja dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda Mirku Šakiću predala šestoricu osumnjičenih za proizvodnju, držanje i prodaju droge, saopšteno je juče u Smederevu. Osumnjičeni su Marko J. (28) iz Smedereva, Jasmin R. (23) rođen u Supetru nastanjen u Smederevu, Milan Đ. (25) rođen u Smederevu nastanjen u Požarevcu, Milan J. (25), Slobodan P. (30) i Vladimir B. (23) iz Smedereva. Istražni sudija Mikro Šakić je rekao da će danas, prema najavi iz policije, biti privedeno još nekoliko osoba osumnjičenih za ista krivična dela.
Beograd – U požaru koji je juče popodne izbio u centralnoj beogradskoj Knez Mihailovoj ulici nije bilo povređenih ali je načinjena materijalna šteta, rečeno je agenciji Beta u Vatrogasnoj brigadi. Požar je izbio u Knez Mihajlovoj 50, u zgradi Trgovačkog doma na prvom spratu, ali je brzo lokalizovan. Uzrok požara još nije utvrđen.
Niš – Kuća Vukašina D. (64) iz Dašince, opština Aleksinac, izgorela je u požaru koji je izazvao neispravni zamrzivač, saopšteno je juče. Niška policija je navela da je požar izbio prekjuče popodne i da je u njemu izgorela krovna konstrukcija i deo pokućstva. U požaru nije bilo povređenih, a šteta se procenjuje na 400 hiljada dinara.
Niš – Na porodičnu kuću Nebojše P. iz Lazarevog Sela kod Niške Banje preksinoć je pala protivgradna raketa, ali tom prilikom niko nije povređen, saopšteno je juče u niškoj policiji. U saopštenju se precizira da se protivgradna raketa rasprsnula unutar pomoćnog objekta koji se nalazi u sastavu porodične kuće.
Prizren – Iz Arheološkog muzeja u Prizrenu nepoznate osobe odnele su lovačku pušku iz 19. veka, tri srednjevekovne čaše, jednu posudu od blata iz bronzanog doba i druge eksponate, saopštila je juče regionalna policija u Prizrenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari