Pred odbornicima Skupštine grada Sombora juče se našao dnevni red od osam tačaka, među njima razmatranje Statuta grada, Predlog odluge o završnom računu budžeta i rebalans budžeta grada za ovu godinu, a odmah je naglašeno da će zasedanja trajti dva dana. Odbornici SRS tražili su odlaganje sednice i zbog toga što je Radovan Karadžić juče predat Haškom tribunalu, a drugi razlog je svetac – juče je bila Ognjena Marija.

Pred odbornicima Skupštine grada Sombora juče se našao dnevni red od osam tačaka, među njima razmatranje Statuta grada, Predlog odluge o završnom računu budžeta i rebalans budžeta grada za ovu godinu, a odmah je naglašeno da će zasedanja trajti dva dana. Odbornici SRS tražili su odlaganje sednice i zbog toga što je Radovan Karadžić juče predat Haškom tribunalu, a drugi razlog je svetac – juče je bila Ognjena Marija. Za ovaj predlog glasala su samo 22 odbornika SRS, a protiv je bila skupštinska većina od 36 odbornika.
Apatin – Predsednik opštine Apatin dr Živorad Smiljanić i direktor novosadske „Budućnosti“ Dragan Brailo potpisali su ugovor o izgradnji akva parka u Banji Junaković kod Apatina. Vrednost investicije je osam miliona evra, a polovinu sredstava obezbedila je Apatinska pivara, a računa se i na sredstva Nacionalnog investicionog plana i Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine. Smiljanić je istakao da je reč o 6.000 kvadratnih metara zatvorenog prostora, u kojem će biti osam bazena, koji će dnevno moći da prime 550 kupača. Akva park imaće i niz sadržaja iz „velnes programa“, koje nema nijedna banja u Srbiji. Brailo je obećao da će velelepni objekat biti izgrađen u roku od godinu dana.
Titel – Zbog izvođenja radova na interventnoj popravci drumskog mosta na regionalnom putu R-110, preko reke Tise kod Titela, u periodu od 4. avgusta do 31. septembra 2008. godine, doći će do naizmeničnog odvijanja saobraćaja prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari