U Karađorđevom parku u Beogradu otkriven spomenik generalu Božidaru Jankoviću (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Само један јефтин прилог за изборе, користе честитог српског генерала у неукусне и неморалне сврхе.

  2. Kakav smo mi usran narod. Kakve veze ima ko ga je otkrio, pre njih se niko nije ni setio… Ajde sada dovedite neku organizaciju da bacaju farbu po spomeniku i da ga skrnave….

  3. Има везе ко открива споменик. Ђенерал Јанковић је ослободио Косово, а они ће га предати Куртију.

  4. Да је којим случајем ђенерал учествовао у II светском рату, била би драма око подизања споменика као за ђенерала Дражу, а потпуна иста идеја водиља је у основи. Е народе мој, затровани црвеном пропагандом након читавих 80 година! Па и ви потомци часних Партизана, да ли су ваши преци идеализам и жељу за слободом покупили од Тита и екипе или су их баштинили од својих слободарских корена оличених у славној српској војсци и српском сељаку. Ако не верујете мени, прочитајте шта пишу њихови савременици странци. Можда њима поверујете.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.