Incidenti na Kosovu: Povređeno desetoro Srba, dvoje sa teškim povredama (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Necuveno, sta sve Srbi trpe na severu Kosova. Pa KiM u centru Evrope , da li je moguce nesto ovako u 21. veku?!

  2. Jel ste vi kriminalna derzava ili sta nema tu nista protiv srba ovde vise ima albanci sto su uhapseni nego sebi i ovu apoteku sto su usli policajci to ima albanac njie srbin

  3. Vučići zaboravio na rezoluciju 1244. Gde je naša policija? Piše kazne učesnicima litija.

  4. Iza svake price o ugrozenom srbstvu, uvek su stajali najprizemniji motivi, materialne prirode.

  5. Narod ako je pametan da se skloni sa ulica i ne traži djavola. To je sukob izmedju mafije, u kojoj ima i Albanaca i Srba, protiv policije.

  6. Suverenitet je pravo da se nekom teritorijom vlada. To pravo potice od naroda koje živi na toj teritoriji. Suveren mora da poseduje silu da bi mogao da sprovede zakone nekoj teritoriji. Rezolucijom 1244 Srbija se obavezala da povuče vojsku i policiju sa kosova i tome se odrekla svog suvereniteta. Takodje vlada Srbije nema podršku gradjana kosova tako da i sa te strane nema pravo na suverenitet na kosovu . Briselski sporazum je sporazum o sukcesiji koji uredjuje razlaz dve suverene države. To sto mi ne priznajemo Kosovo i ne privodimo kraju briselski dijalog radja frustraciju kod albanaca i stavlja Srbe na kosovu u veoma rizičnu poziciju . Zbog nas iz Srbije i Beograda je juče ranjeno 10oro ljudi.

  7. Ovo je preslo svaku granicu i kao sto je rekao Vucic, ako se nastavi, vojska ce da reaguje.

  8. Ovdje ima provokacija na obe strane

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.