U Ministarstvu za rad pisali fiktivne izveštaje da uzmu milione evra od EU

Donacije za upravljanje migrantskom krizom u Ministarstvu rada troše se za plate zaposlenih u drugim sektorima

Ostavite komentar


  1. Milenko Nikić to nije moga da radi bez odobrenja ministra. Koliko ova Srbija ima Nikića, Jutki, Spasovski….koji je ne daju da funkcioniše normalno. Nama akcija Sablja treba deset godina….

  2. Koliko je tačno izbeglica zatražilo azil u Srbiji?
    Negde sam pročitao da ih je bilo ukupno 4 (četiri) mada neki tvrde da ih je bilo čak 50% više od toga.

  3. Ove SNS bitange su jedino za „to“ sposobne !! Da drpaju na veliko…naravno. Samo treba da „obozavaju“ kim jong AVavav-a i da to svakodnevno pokazuju. Za uzvrat dobijaju Srbiju da je „cerupaju“. A „veliki vodja“ „to“ radi mnogo suptilnije,jer njemu i „patrijarh“ pomaze !!

  4. Ma, vi sve znate, vi ste extra obavesteni. Tu vasu obavestenost smo videli u tekstu, o Vucicu i Saboru SPC-a. Bar se izvinite citaocima za tu laz. Da ste jedini medij u Srbiji, pa vam ta laz nebi prosla, a ne sto niste. Koliko imate prodatih primeraka? Objavite ako smete. A, i kolika vam je remitenda, objavite i to.. Da vas zapad ne placa, nebi vi imali ni za koricu suvog leba. A, ovako prodali ste obraz, za malo hrane, da ne umrete gladni.

    1. Najveća prodana duša je vaš vođa. Ali to vama neće biti jasno ni kad završi posao zbog kog je doveden

      1. Sva sreća, te se vi niste prodali.
        Vi ste bre jedna najobičnija sekta!!! Naprednjačke primitivne secikese, najžustriji ste kad vas neko provali u vašim lopovlucima. Ovakva reakcija dotičnog bota, upravo ide u prilog tome da je tekst pun pogodak.

      2. Da bi mogao da bilo sta i o bilo kome pises, prvo se opismeni. Nauci kako se koje reci pisu. To je znanje koje sestice u osnovnoj skoli

        1. Draga Marijana,
          Zabavlja me da neko ko piše bez razmaka, sestiče deli drugima lekcije iz pravopisa,toliko o pravilnom pisanju.
          U državi gde je osuđeni proneveritelj Nerić državni sekretar, a teletabis poput Zorana Đorđevića ministar i počasni doktor nauka, zaista nemamo šta dalje pričati.
          Pozdravi šefa, bliži mu se kraj, ubudeće će eventualno moći da čisti toalete, mada i za to nije sposoban.

    2. Kave veze ima prodanost ovog lista sa činjenicom da je neko zaključio ugovor o delu u trajanju od npr. 6 godina?

      O čijoj vi više laži govorite? Pa to već liči na vladajuće profesionalno laganje.na svaku ukazani marifetluk vi odgovarate da drugi liči odnosno da krade kao vlast!

      Pa i da su se prodali!Makar ne lažu npr. da su mlekadžije umesto da su novinari,kao što se npr. laže da je neko u programu za izbeglice,a u stvari je npr. vozač,ako je uopšte i to.Možda je npr. samo plaćeni fan Ace Lukasa i Ace Vučića.

      1. Nije to stvar poštenja i istine ili laži i lopovluka.
        To ti je stvar upućenosti u problematiku i realno stanje. Ja recimo cenim inteligentne poteze, priznajem danas.rs ima nekih korisnih pričica ali puno više vrte naduvane stvari (hoće da ispadnu pametniji).
        Naša nacionalna problematika polazi od nas samih građana, svi sve znaju a pojma nemaju.

    3. Sve je tacno sto su napisali, znate Vi to i sami.Nije zgodno kad Vam novinari zavuku ruku u dzep da provere koliko uzimate, boli to, zar ne?

      1. Nista nije drugacije ni po drugim ministarstvima, svi projekti rade isto, UN agencije najvise. Svasta bi se tu dalo otkriti kad bi neko malo zagrebao dublje

      2. Bravo Policiji i njihovom Odeljenju za borbu protiv korupcije na odlicnoj akciji i samo napred, podržavam da Ocistimo drzavu od olosa.

    4. Samo se vi koprcajte , ali džabe vam je, što se više koprcajte, biće vam sve teže. KRUG SE POLAKO ZATVARA, STIŽE KRAJ VAŠEM LOPOVLUKU I VAŠOJ TIRANIJI.
      GAME OVER….

  5. Ova , vučićeva vlast već 7 godina postupa na isti način u pregovorima sa EU: piše lažne izveštaje kako se u Srbiji sprovode evropske norme, kako su uvedeni evropski zakoni i standardi, kako ovoj jadnoj državi teče med i mleko i vlada pravo, a u praksi – čemer i jad, sve suprotno! Formalno su neki EU zakoni i doneti, i EU standari uvedeni, a faktički – ne primenjuju se nikakvi! Ni oni iz EU niti oni drugi, naši – ništa! U državi vlada poptpuno pravni haus, uzurpacija pravnog sistema i vlasti, totalna diktatura u kojoj diktator vučić i njegova neuka kriminalna klina ne poštuje ni Ustav ni zakone!

  6. Uvek sam se čudio da Zapad uopšte veruje nekom sns dokumentu!-Sve je fiktivno,kao što je i rast veći od nemačkog,devizne rezerve…jedino je n-fiktivno -10% pljačkanje jadnih penzionera!

    1. A šta to Nemačka ima da izmisli da bi se ekonomski razvijala od zemalja u tranziciji ekonomske ekspanzije.
      Što više imaš više te košta održavanje.
      A dokumenta nijednog ekonomiste na svetu koji pravi proračune neprikazuje realno stanje jer nisu sposobni ili nežele da ubace sve parametre potrebne za preciznost proračuna.

  7. Ministar nije to mogao da realizuje bez ekspertskog znanja pukovnika u penziji Saše Trandafilovića, vršioca dužnosti pomoćnika ministra zaduženog za Sektor za finansijsko upravljanje, računovodstvo i kontroling. Ovaj penzionisani oficir definitivno poseduje znanje u struci, ali nikakav moralni kodeks. Sada redovno prima vojnu penziju i platu pomoćnika ministra, što za njega predstavlja karijerni uspeh. To što poslodavac odnosno država, plaća dve naknade pojedincu, izgleda nikom nije problematično. Zauzvrat, Trandafilović slepo izvršava naloge ministra ne uzimajući u obzir da li su protivzakoniti ili ne. E po mom mišljenju, takvi poltroni snose najveću krivičnu odgovornost.

  8. Koliko pratim danas ovo je ministrofa afera ko zna koja po redu…
    Ovaj covek je vise afera napravio nego meseci proveo na toj funkciji.
    Pogledajmo samo dosadasnji rad ministarstva i njihova dostignuca apsolutna 0.
    Pozdrav za min.Djordjevica u iscekivanju izbora!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.