Počela prijava preko kol centra za 3.000 dinara za vakcinisane građane

Ostavite komentar


  1. A kada zavrsava ova histerja u vezi sa tih bednih par hiljada i uopšte sa histerijom o vakcinama na kojima zaradjuje dobar deo ekipe iz sadasnjeg stazija…na celu sa Konom…

    1. Nikada. Dovoljno je da pogledate koliko ljudi nosi masku iz čistog straha ili poslušnosti/poniznosti, pa da Vam bude jasno da od zdrave pameti, a naročito pobune nema ništa (sam/a u kolima sa maskom, maska preko usta, maska ispod brade itd.).

  2. Da ne bi bilo zabune Akademik Kostić se sastao sa celom ekipom te su objavili da je „pobeda nad koronom“ daleko, daleko… čitajte u rubrici društvo. Naravno, jer bi prava pobeda značila ukidanje njihovih provizija, apanaža i ko zna čega još

  3. Dali moze da se prijavi na osnovu pasosa posto nema licnu kartu za pomoc za vakcinisane.

  4. Ja se vakcinisala sa Fajzerovom 08.05.2021. revakcinaciju 29.05.2021 I nemam uplatu.

  5. Meni nema uplata 3000 din za vakcinu obe doze sam primio u aprila

  6. Moj sin Mihailo Petkovic iako primio dve Kineske vakcine nisu mu isplaćene Ni3000 dinara ni 60 evra kao punoletnog jer mi sin ima 21 godinu.A iz Cuprije smo ispred Jagodine.Na eupravi portalu smo se prijavili sto smo vakcinisani Moja zena Slavica i ja Aleksandar smo Ruske vakcine primili.A moj sin je primio Kineske vakcine protiv Bolesti Korone.I I preletali smo virus Koronu.I to preko gmela smo se prijavili u e upravi za vakcinaciju pre toga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.