U škole sutra stižu testovi za probnu malu maturu

Ostavite komentar


  1. Ovo me podseća na priču o respiratorima i zaštitnoj opremi. Preuzmi i čuvaj u sefu (magacinu) dok ne stignu dalja uputstva.

    1. Majka
      Stvarno mi nije jasno dokle ide ovo ludilo i da li vi mislite da su naša deca igračke. Dosta više, odlučite se više. U ostalom mi smo njihovi roditelji i vreme je da zaštitimo svoju decu od nepotrebnog stresa.

  2. U vanrednim oknostima, koja su različiti uticala na svako dete, decu ne bi trebalo izlagati još jednom stresu – polaganju male mature.

    1. Tri dana deca se stresirase na on lajn probi tri dana da se stresiraju na papirnoj i tri dana na pravoj zbog cejfa ministra cejf mi je da dete ne polaze probni icejf mi je da ne glasam presvucene radikale

  3. Budi bog s nama…totalni besmisao…on line proba probnog..sad ponovo proba..aman vise dali ima pedagoga u minist.prosvete…dali neko razmislja o toj deci…ili samo se brine o „uspehu“resornog ministra..ni proslave mature…pa ni zajednickih fotografija…ekskurzije…strasno…

    1. Dajte nam 8 razred da zavrsimo kako treba ne samo o probnom i zavrsnom da mislite.. Nema nam ni proslave ni zajednice fotografije nit ekskurzije..

    2. Stvarno mi nije jasno dokle ide ovo ludilo i da li vi mislite da su naša deca igračke. Dosta više, odlučite se više. U ostalom mi smo njihovi roditelji i vreme je da zaštitimo svoju decu od nepotrebnog stresa.

      1. Dete ce polagati probni malo morgen a moja porodica ce glasati ubuduce sns kad na vrbi rodi grozdje

        1. Deca se istresiraše za online maturu, ceo dan radili testove.,sistem čas radi čas ne radi.Kako će sve to organizovati u ovim uslovima kad treba poštovati sve mere bezbednosti?

    1. Ovo je cista sramota za jednu drzavu ,sami sebe ce skinuti sa vlasti jer imaju „cef“,kao da ih je briga za bilo koga…Govore deca imaju lake simptome,a sta je sa onom decom koja imaju bolesne roditelje kuci ,bracu ,sestre sa respiratornim problemima .Kao da ce se mnogo promeniti da jedne godine ne bude mala matura.Kazu bila je onlajn nastava.Iskreno govoreci deca nisu ucila ni kad je bila prava…ali isli su koliko toliko na pripremnu nastavu pa im je ostalo nesto u glavi…sad ni toliko nisu imali.Tacno je da se deca „smucaju“ po parkovima ,ali takvima ni inace ne treba skola.APEL JE NA ONOJ DECI KOJA IMAJU RODITELJE HRONICNE BOLESNIKE,KOJIMA JE SVAKI SEKUND STRES I BEZ MATURE POD VIRUSOM

  4. Sedamdest hilada osmaka puta dvoje roditelja to je sto cetrdeset hiljada nezadovoljnih glasaca bolje da bude male mature lakse ce ovi pasti sa vlasti

  5. Mi istad navalio na malu maturu jer zna da mu deca iz njegovih privatnih skolla ne znaju nista dace im gotove resene testove a sirotinju ko sisa

  6. Gde je vucic da kaze ministru da ne lupeta sa malom maturm ovaj covek je odlepio nacisto

  7. Moje dete ce uci u skoli samo na potpis da mu se nista nece desiti…ministre spremite odgovorne papire ,vi licno odgovarate za ovo!

  8. zanima me da li oni koji polože prijemni za specijalizovana odeljenja polažu i završni ispit i šta im on znači

  9. Dosta sa time vise. nedamo decu da nam stresiraju. Previse im je stresa od svega ovoga pa jos i polaganje ispita. Ukidanje prijemnih pod obavezno bez polemike.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.